A ti másfél éves gyereketek is artikulálatlanul ordít minden alkalommal a lépcsőházban?
A szomszéd csaj három és másfél éves gyereke minden reggel és minden este 20-30 percig ordít, sikít, sír, üvölt a lépcsőházban. Az persze visszhangzik, és itt bent a lakásban úgy hallom, mintha a fülemtől 5 centire csinálnák.
Beszéltem a csajjal, szerinte ez tök normális jelenség, és közölte, hogy ő nem tud ez ellen mit tenni, a gyerekek növésben vannak és ezért fáj a lábuk(!), szerinte érthető a sikítozás és a hiszti.
Ez tényleg így van? Nálatok is így működik a dolog? Mert én már nagyon nem bírom, ma reggel telt be végleg a pohár, amikor negyed hatkor ébredtem a visításra.
Azért álljon meg a menet!
Én nem ítélkeztem, egyszerűen megkérdeztem, hogy ez normális-e, a ti gyereketek csinálja-e.
És aztán csak sikerült odáig eljutni, hogy szegény anyuka biztos beteg és nem emelhet. És hogy nekem kutya kötelességem segíteni neki.
Megnéznélek én titeket, hogy mikor cipelnétek fel a negyedikre más hisztiző kölykét nyolc hónapos terhesen, mindezt megértő mosollyal az arcotokon, ti mindentudó szuperanyukák!
Remélem, én sosem leszek ilyen "bezzeganya", mint ti!
te tökéletes anya leeszel, ez vitán felüli!
1.'ez normális-e'
2.'a ti gyereketek csinálja-e'
1. nem
2. nem
Viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!