Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti másfél éves gyereketek...

A ti másfél éves gyereketek is artikulálatlanul ordít minden alkalommal a lépcsőházban?

Figyelt kérdés

A szomszéd csaj három és másfél éves gyereke minden reggel és minden este 20-30 percig ordít, sikít, sír, üvölt a lépcsőházban. Az persze visszhangzik, és itt bent a lakásban úgy hallom, mintha a fülemtől 5 centire csinálnák.

Beszéltem a csajjal, szerinte ez tök normális jelenség, és közölte, hogy ő nem tud ez ellen mit tenni, a gyerekek növésben vannak és ezért fáj a lábuk(!), szerinte érthető a sikítozás és a hiszti.

Ez tényleg így van? Nálatok is így működik a dolog? Mert én már nagyon nem bírom, ma reggel telt be végleg a pohár, amikor negyed hatkor ébredtem a visításra.

2015. márc. 6. 10:11
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Azért álljon meg a menet!

Én nem ítélkeztem, egyszerűen megkérdeztem, hogy ez normális-e, a ti gyereketek csinálja-e.

És aztán csak sikerült odáig eljutni, hogy szegény anyuka biztos beteg és nem emelhet. És hogy nekem kutya kötelességem segíteni neki.

Megnéznélek én titeket, hogy mikor cipelnétek fel a negyedikre más hisztiző kölykét nyolc hónapos terhesen, mindezt megértő mosollyal az arcotokon, ti mindentudó szuperanyukák!

Remélem, én sosem leszek ilyen "bezzeganya", mint ti!

2015. márc. 7. 08:35
 32/36 anonim ***** válasza:
30%

te tökéletes anya leeszel, ez vitán felüli!

1.'ez normális-e'

2.'a ti gyereketek csinálja-e'

1. nem

2. nem

Viszlát.

2015. márc. 7. 16:22
 33/36 anonim ***** válasza:
27%
#30-as annyira de annyira igazad van főleg az utolsó mondat nagyon ott van :D
2015. márc. 8. 23:27
 34/36 anonim ***** válasza:
34%
"kölykét" úgy tudom az embernek gyermeke van vagy neked is kölyköd lesz ?? Szörnyű hogy egyesek itt mennyire vakok!! Van egy kérdés és KÖTELEZŐ jó pontozásért nyalizni a kérdezőnek hogy igen igaza van, dee vannak problémás gyerekek, vannak olyan helyzetek hogy nem elég anyuka ott van nagymama nagypapa elég ha néha megpátyolgatják a kicsit és máris az van hogy anyára nem hallgat mert anya rossz, nálunk is volt ilyen, leállítottam a nagyszülőket, akkor ott a hiperaktív gyerek azon kívül oviban is sokszor rosszat tanulnak a gyerekek egymástól és igen persze mindig anyuka hibás. Nem tudni hogy egyszerűen csak neveletlenek-e a gyerekek vagy más amit felsoroltam de ő a szomszédod hidd el neki sem könnyű ezzel és az jön le ebből hogy nincs aki segítsen, de te mondjuk ha nem akarod hogy zajongjanak és zavarjanak akkor költözz vagy szokd meg mert az ilyen házakban ez van nem mindenhol de 80%-ban és nyugodtan pontozz le megint de akkor is azt mondom hogy ez már hiszti, ha nem hiszed hívd ki a rendőröket és jelentsd fel hogy hangos a szomszéd gyereke hát jót fognak röhögni rajtad!!
2015. márc. 8. 23:39
 35/36 anonim ***** válasza:
49%
És még valami az én gyermekem nem az ordítástól hangos hanem a kacagástól és majdnem egész nap míg játszik nagy zajt csap az énekléssel kacagással de még senki nem szidta sőt..!
2015. márc. 8. 23:41
 36/36 anonim ***** válasza:
83%
És annak az "anyukának" üzenem hogy nem szerettem volna lecserélni a gyereknevelést a munkára (pénzre) de egy megkergült apuka miatt nem kockáztatom az egészségemet így egyedül már nehéz és ha kevesebbet is de a gyermekemmel vagyok és nem pedig az elmegyógyintézetbenvagy a temetőben.sajnos én így jártam pedig normális életem volt!
2015. márc. 8. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!