Csak engem zavar az édesanya-édesapa kifejezés?
Nagyon úgy látszik, csak téged.
Engem nem, még tetszik is, és nem vagyok maradi egyébként.
Szia èn értem miről beszèlsz , de látom egy páran nem igazán!!
Az oviban mondják így olyan furi nekem is anya anyának hívtak a kórházban is most amikor bent voltunk a picurommal!!
De amikor az óvónő pl azt mondja, èdesanya kène majd fogadóórára jönni rosszul vagyok èn is!!
Jèzusom kedves kèrdező ha megfogadsz egy tanácsot többet ide ne irj ki ilyen kèrdèst ha nem akarod hogy mint nekem is
álmatlan èjszakáid legyenek mert úgy bele tudnak måszni a lelkedbe hogy csak na!!
Remèlen nem vagy lelkis, itt kemènynek kell lenni be kell venni a leszarom tbl mielőtt irsz!!
Szèp napot
CSatlakozom a kérdezőhöz, nem, nem csak ő van ezzel így. Az édesanya szép szó, persze, versekben, régi szövegekben, mint pl. a penna, de mégis tollat mondunk ma már helyette.
Ha valaki magát nevezi fennhangon édesanyának, az olyna, mintha kihangsúlyozná, h ő bizony szült, és nem csak örökbe fogadta a gyerekét. Ez pedig igen zavaró lehet egy örökbe fogadó szülőnek, aki a sajátjaként szereti, neveli a gyerekét, és lehet, h még több áldozatot is képes érte hozni, mint az, aki mellveregetve hangoztatja, h ő édesanya és közben végigcigizte a terhességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!