Van köztetek olyan édesanya, aki nem tud főzni?
Bocs, nem teljesen a kérdésre válszolok, de: a saját életetekbe miért engeded, hogy bárki, külső személy beleszóljon?
Baromi sok stressztől kímélheted meg magad, ha nem akarsz mindenkinek megfelelni.
Én ismerek ilyen anyukát, és ismerve a főztjét, tuti jó döntésnek tartom, hogy rendel. :)
Őt mondjuk nem érdekli más mit gondol. Így tudja, akarja megoldani. Ennyi.
Én ismerek ilyet. Csak tojáslevest és grizes tésztát tud csinálni. :) Mindig mosolygok, amikor meséli:összedobtam gyorsan egy tojáslevest és egy grizes tésztát. :) De ezt csak akkor kell, ha valamiért a férje nem főzött meg több napra. Ugyanis ő szakács. Meg az is szerencse, hogy a gyerekek szeretik a tojás levest, meg a grizes tésztát.
Az anyuka csak röhög rajta, hogy nem tud főzni, mondván minek neki, hisz a férje úgyis megfőz.
Mi az hogy nem tud? :)))
Felüti a szakácskönyvet, csinálja amit írnak és tádááám kész a kaja. Mit lehet ezen nem tudni? :)
Azt már inkább elfogadom hogy valakinek nincs kedve főzni és ezért kajat rendel de az hülye kifogás hogy nem tud főzni :D Nem tudás kell hozzá csak akarat.
Van! Nem én, az egyik barátnőm! Nekem is furcsa mondjuk,hogy valaki nem tud. Mert az,hogy nincs kedve, ideje, az más. De a tudás annyi,hogy elővesz pár receptet, aztán próbálgatja.
Engem nem érdekel,hogy ki főz vagy nem. Nyilván a családnak kell ezt megszokni. Ők megtehetik,hogy hozatják az ételt. Mi is megtehetnénk, hogy ha nem is mindennap, de többször egy héten menüt együnk, csak sem a férjem, sem én nem rajongunk az éttermi kajáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!