Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beengednétek a lakásba?

Beengednétek a lakásba?

Figyelt kérdés

Tudom, nem annyira ide való, vagy mégis?

szóval pár hét múlva házfelújítást végzünk, ami azt jelenti hogy kb. egy héten keresztül, napi 8 órában kb. 2-3 munkás pasas fog dolgozni kint a kerti épületen...tavaly már volt ilyen, akkor nem voltam itthon, nem adtunk nekik kulcsot, így a kert végébe jártak pisilni, hiszen nem látta őket senki.

De most babával vagyok itthon, nyilván kellemetlen nekik a kert végébe pisálni a tyúkólam oldalába, de nyilván az is kellemetlen hogy megkérdezzék bejöhetnek e (tudjátok, némelyik olyan kis nyámnyila egyszerű ember közülük)

szóval elejét venném és megmondanám hol végezzék el a dolguk..de a kert végébe küldeni őket...nem állatok szegények...de beengedni a lakásba, ahol kisbaba van...persze vegyék le a cipőjüket, és a lehető legcélirányosabban vegyék az utat a mosdó felé...de kisbabával nem tudom ellenőrizni nem e lopnak e ki valamit, ha én a szobába vagyok vele..meg mi van ha alszik...ezek nyilván lesz..ák hogy ha alszik egy baba csöndbe kell lenni...

szóval ti mit tennétek...voltatok már ilyen helyzetbe? hogy oldottátok meg?

2015. febr. 27. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9es köszi. ez igy korrektnek tünik..piszkosak lesznek, de az nem is zavarna esténként fel tudok takaritani...
2015. febr. 27. 12:03
 12/20 A kérdező kommentje:

kedves 5-ös....a lakás kialakítása olyan, hogy több helységet is érintenek míg a wc-hez érnek: lakás kulcsok, konyhai eszközök, fürdőszobában higiéniás cuccok, arcszesz, drágább parfümök...stb...de mivel én a baba mellett játszok bent, akár a szobába is besurranhatnának nem venném észre...

vegyél nyugodtan vissza, nem írok le senkit, de jó pár munkással volt kapcsolatom, ők egyszerű szakmát tanult emberek, és bizony sokszor igen is lopnak, személyes tapasztalat. Nem állatok, valóban nem. Én is épp az ellenkezőjét írtam ha elolvastad volna. Csak itt már mindenbe bele kell állandóan kötni, teljesen értelmes kérdést tettem fel.

2015. febr. 27. 12:06
 13/20 A kérdező kommentje:

7-es, amikor alszik, általában nem járok wcre csak ha muszáj.

Mellesleg, amikor tavaly ugyanez a banda itt volt, akkor azzal indítottunk hogy vettünk nekik egy rekesz sört és üdítőt, ásványvizet, valamint minden nap megkínáltam őket kávéval..

csak mielőtt meglincselnétek.

2015. febr. 27. 12:08
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

9-es vagyok!

Annál rosszabb nincs szerintem amikor egy csomó helységen át kell mászni mire eléri az ember a fürdőszobát! :/

Szerintem próbálj meg minden értékesebb dolgot elpakolni. Esetleg halmozd fel a szobában. Arra az egy hétre kibírja az ember. A nagyobb dolgokat meg gondolom meghallanád vagy észrevennéd ha cipelik :)

Max. ha nagyon kiüresednek a helységek, megmondod, hogy épp rendezgeted te is a házat :)

2015. febr. 27. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt, ha sok idegen járkál a házban, akkor eleve nem hagyunk elöl értéket. Másrészt, ha ennyire kellemetlen neked, hogy beengedd őket, de azt se akarod, hogy kint a szabad ég alatt végezzék a dolgukat, akkor rendelj egy mobilvécét, és meg van oldva a probléma. Építkezéseken is ilyet használnak, nyilván nem lenne nekik újdonság a használata.
2015. febr. 27. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk akár hányszor volt bármilyen felújítás is, mindegyik munkás bejöhetett a házba, nem voltak "kitiltva".

A gyerekem ágyúdurranás mellett is alszik tovább. Az sem zavarta, amikor a ház egyik felében a konyhát verték szét, ő simán aludt a másik felében.

Pedig nem egy napos munka volt ez sem.

Sőt, nagyon kedvesek voltak a munkások, mert az alvás időt direkt megkérdezték és akkor a lehető legminimálisabb munkát végezték el.

Illetve, úgy beszéltük meg, hogy akkor mennek el ebédelni és társai. Kb. 1,5-2 órás szünetről volt szó.

De gyakran ott ebédeltek a nappaliban. Főztem nekik kv-t, pihentek kicsit.

Azt az árat fizettem ki a 4 emberre, amit már a munkálatok elején megbeszéltem a főnökükkel.

Egy forinttal sem kértek többet, mert kiesett pl. 1,5-2 óra munka.

2015. febr. 27. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Béreljetek egy mobil wc-t.
2015. febr. 27. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szeritnem pont az lenne a normális, hogy ők is wc-re mehessenek ha kell nekik. Nyugi nem fognak egész nap ott lenni, de azért egy nap kétszer nem hinném, hogy zavarnának téged. Szerintem engedd be őket, ha nem a kertben végeznék a felújítást, akkor gondolom nem volna kérdés hol wc-znek.

Ha lopástól félsz akkor nem tudom hol van a wc de legyél a közelében, úgy hogy láss rá, ha kijön, bemegy. De mivel úgyis becsengetne, hiszen gondolom zárva az ajtód, így úgyis szemmel tudod tartani, mert úgyis ott leszel a wc környékén. Szeritnem kisbabával is megoldható. Egy pillanat beengedni őket, ha a kimenetelhez meg becsukják maguk után az ajtót.Ők is emberek, ráadásul tőlük várod hgoy szebb legyen a kerdted, így szeritnem ennyit megérdemelnek.

2015. febr. 27. 13:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit, hogy nyilván ne hagyj elöl pl mobilt, táskát azon a részen, meg amit írtál azokat, nem szégyen elpakolni, mégiscsak idegenek. Kicsit alkalmazkodj a helyzethez, ez gondolom pár nap lesz, annyit te is kibírsz.
2015. febr. 27. 13:40
 20/20 A kérdező kommentje:
ja. majd az lesz hogy elpakolok. jobb ötletem nincs. a mobil wc bazi drága.
2015. febr. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!