Kertes házban lakók? Nálatok lehet mezitláb kint szaladgálni és aztán homokos, földes lábbal bemenni a lakásba?
Persze hogy lehet:)Tisztán tartjuk a kertet ezért semmibe nem tud bele lépni például:üvegszilánk.
Homokos földes lábbal nem engedem be a lakásba de volt már rá példa hogy úgy jöttbe.Elég tisztaság mániás vagyok.
Szia!
Nálunk lehet mezítláb lenni az udvaron, én is szoktam, mert jól esik a talpamnak! Viszont, ha jövünk be a gyerekekkel, akkor egyből a furdobe megyünk!
Ha egyedül vagyok a kisfiaimmal, akkor homokozás, kinti tivornyázás után rögtön fel kell menni a fürdőszobába zuhanyozni, később összeseprem a homokot a lépcsőről meg az előtérből.
Ha van segítségem, pl. nagyapa, akkor megkérem, hogy játékosan hozza fel őket, és irány a kád (én nem emelhetek, babás vagyok).
persze
ilyenkor nyáron szinte csak éjjelre megyünk be a házba
szerencsére csendes árnyékos a játszó kert
kint ebédelnek/esznek és alszanak délben
van a kertben kézmosó medence szal nem is igen akarnak bemenni a házba
ha mégis akkor feltakarítom kb 5 perc alatt
persze, rá se tudom imádkozni a papucsot :)
a hátsó ajtó mellett van egy kisfürdő, ott lefürdetem és jövünk fel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!