Ha nőgyógyászhoz rákszűrésre mentek, mezítláb, zokniban vagy papucsban mentek a fülkéből a vizsgálóágyhoz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 18:53
6/26 anonim válasza:
uh
én meglepődtem én ezen a zoknin... őszintén
én is a múlt héten voltam, ugye amúgy csizma van mostanság a lábamon, de vittem magammal egy kis belebújós cipőcskét, lapos talpút, vagy lehetne akár egy szandál is az... nálunk azért nincs olyan közel a vizsgáló ágy, no meg ha közben váltok pár szót vele, nekem jobb hogy van valami a lábamon...
8/26 anonim válasza:
zokni
de láttam már olyat is, hogy be van készítve egy papucs, de attól függetlenül azt is zoknival használják.
9/26 anonim válasza:
zokni..mondujuk az én nőgyógyászomnál van papucs is külön erre.
10/26 anonim válasza:
én is zokni............bár nyáron elfelejtettem magammal vinni. Mezítláb szerintem elég gáz, így maradt rajtam a szandál..........nem szóltak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!