Szülés után akinek fogadott orvosa volt most is hozzá jár nőgyógyászhoz? Bővebben lent.
persze, szülés előtt és után is ő maradt az orvosom, fel sem merült a váltás és az is teljesen természetes volt, hogy hozzá járok továbbra is
a normál magánrendelői tarifa szerint fizetek
A kisfiammal nem akartunk fogadott dokit, aztán hamar változott a véleményünk. Kapott a szülésért pénzt, a varratszedéskor adtam át. Utána mindig annyit fizettem, amennyit normál esetben is elkér a vizsgálatokért.
Most a második babánkat várjuk, mikor mentem hozzá, hogy megbizonyosodjunk a pöttömke létéről, rögtön mondta, hogy hogyan is tovább, nem kellett kérdezni, hogy vállal e.
(Pedig tuti emlékszik rám, maradandó élmény voltam szülő nőként.)
Szia!
Én ahhoz járok,aki a fogadott orvosom volt szüléskor(előtte nem ismertem),az éves vizsgálatért 5000 ft-ot szoktam fizetni.
Amikor pocakos voltam,nem fizettem minden találkozáskor,én sem bírtam volna anyagilag:(!
Évente 1x viszont nem sok az 5000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!