1,5 szobás lakásba (35 nm amúgy jól, praktikusan berendezett) 3 gyerek?
Ideiglenesen jo.
Van fedel a fejetek felett. Elnek tobben is kis helyen.
Szeretet legyen es egeszseg!:) a tobbi megoldhato;)
A kényszer nagy úr.
Rövidtávra belefér,mi is laktunk így,szüleim a kisszobába,én 5-6 évesként és az ikertesóim,akkor 2 évesként a nagyszobába.
Egyetlen rossz csak a konyha volt,az étkezőasztalt minden este be kellett vinni a nagyszobába,különben nem tudtunk volna együtt enni 5-en.
Mindenképp zsúfoltnak tűnik.
Albérlet vagy lakásvásárlás?
Mi két pici gyerekkel laktunk egy másfél szobásban vagy 3 évig,amíg építkeztünk, de őrület volt! Először a félszoba volt a gyerekszoba, a miénk a nagy, addig még oké, a nagy akkor volt 1,5 éves, a pici meg akkor született.De már egy év múlva szűkös volt, ahogy mindketten játszottak, szaladgáltak a zsúfolt kis lakásban. Végül szobát cseréltünk, a félszoba lett a mi hálónk, a nagyszoba a gyerekszoba. Így már jó volt, de bárki jött nem tudtam le se ültetni a lakásban, max a konyhában, ami szintén kicsi volt.
Hát átmenetileg mindent meg lehet oldani, de hosszú távra ne tervezd!
MI 43m2-en laktunk még kettővel, amikor útban volt a harmadik, akkor költöztünk nagyobba.
Nekem alapból az volt az élményem, hogy ha egészségesek voltak és ki tudtunk menni a kertbe (mert az volt), vagy játszóra/sétálni, akkor szuper volt.
Amikor betegség volt és be voltunk zárva, akkor megkattantam pár nap után. Nem volt terük szaladni egyet, illetve a felnőttek közül egyikünk sem tudott pihenni (pl hétvégén tovább aludni), mert minden egy térben volt, így automatikusan felkeltettük egymást.
Ezek a hátrányok voltak, amúgy szerettük mi is azt a lakást nagyon.
Ja, és én állandóan kék-zöld lila foltos voltam, mert minden olyan közel volt egymáshoz, hogy beleütköztem főleg nagy pocakkal.
a 3. baba még nincs meg,de nagyon gondolkozunk rajta,hogy beválalljuk-e...a 2 nagyobb között nincs nagy korkülönbség, a 3.-at is így szerertnénk, és nagyon szeretjük ezt a lakást.Albérlet,nem kell rá sokat költeni,jó a környék, rengeteget vagyok kint velük.Belegondoltunk,hogy menjünk nagyobba,ahol több lenne a kiadás,kevesebbet lehetne félretenni,vagy maradjunk még egy darabig, gyüjtsünk a sajátra...
Amúgy téyleg jól elvagyunk,néha szűkös,leginkább a konyha,de egyáltalán nem vészes!Én személy szerint úgy vagyok vele,hogy maradnék, hogy a kiadás ne legyen több,mert azért annyira nem "kínlódunk":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!