Szerinted melyik a "fontosabb"? Rend legyen a lakásba vagy anyuka kicsit össze szedje magát?
Ki mit nevez rendnek és ki mit nevez összeszedésnek?:D
mert barátnőméknél fehér a kanapé fehér a szőnyeg fekete fényes bútorok (konyha is) el lehet képzelni hogy ÁLLANDÓAN takarít. De egyrészt azért mert gyerekre teljesen alkalmatlan a lakás másrészt mert a férje ezt várja el. Náluk mindig minden elvágólag van. Ez nem kritika hanem apuka ezt várja el, anyuka meg ezt csinálja ennyi. Ő dolguk.
Nálunk 3 gyerek van (6,4,2) mindennap felmosok, mosogatok ruhát pakolok de olyan hogy belépsz és REND van azaz minden a helyén elvágólag és a gyerekek sorban ülve mosolyognak az ágyon-na ilyen nincs.
Így ha vki belép hozzánk mindig olyan érzése lehet hogy itt épp "kupi" van és biztos nem csinálok semmit egész nap.
Holott de, csak 5 percig van látszatja. Hála istennek az én férjem egyáltalán nem háklis a rendre meg az elvágólag csillogó lakásra (tiszta szerencse, nem tudom mit csinálnék akkor) .
Kérdésre visszatérve anyuka kicsit szedje össze magát (akármit is jelent ez) mert egy PIHENT elégedett anya visszahat a családra, sokkal jobban mint az elvágólag tartott lakás...de ez csak az én véleményem:)
hehe :)) segítség jó ötlet de egy gramm sincs :))
eddig úgy takarítottam mint a güzü de minden nap ....felmosás, fürdő takarítás, porszívózás, ruha rendezés, mosogatás, főzés.....
ma meg nincs kedvem...úszik a lakás....én itt ülök és bámulok ki a fejemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!