Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a "fontosabb"...

Szerinted melyik a "fontosabb"? Rend legyen a lakásba vagy anyuka kicsit össze szedje magát?

Figyelt kérdés
gondolok itt : szörtelenítés, kis pihenés....szóval magára fordítson inkább időt...
2013. máj. 24. 16:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

kupi mindenhol....kb még két perc és vhogy felemelem a fenekem és mindent össze rakok mert ez így siralmas....

de ha nem pokolok minden nap mint egy állat úgy néz ki a lakás mint a dzsungel....miért ?:??????

2013. máj. 24. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A tárgyak vannak értünk és nem mi a tárgyakért, ezt nem szabad elfelejteni. A lakás sosem lehet fontosabb, mint egy ember. Majd rendet teszel, ha lesz hozzá erőd, kedved! Addig sem hiszem, hogy mocsok lenne, max. elöl van mindenféle, ami lehetne szekrényben is. Mi így élünk, boldogan. Takarítunk, de nem megszállottan.
2013. máj. 24. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Ez egy ilyen nap... én is lusta voltam egész nap, pihentem, hajat mostam... és úszik a lakás, de őszintén szólva semmivel sem érzem jobban magam, mint az előző napokban, amikor rendet tartottam... :):)

Szóval meg kell találni az arany középutat, de ezt én nyilván könnyen mondom, 1 hete jöttem táppénzre 36 hetes kismamaként, még nincs gyerek aki rendetlenséget csináljon és férjem is rendet tart... Szóval a mai kupi konkrétan csak az én "ténykedésemnek" köszönhető. :)

2013. máj. 24. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Anyuka összeszedje magát ,rend várhat .
2013. máj. 24. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Gyerekek mellett a pakolásnak sokszor nincs látszata vagy csak max. 5 percig tart :)

És bizonyos kor fölött és/vagy kevés alvás után sajnos a szépítkezésnek sincs látszata :)))

Én úgy csinálnám, hogy ha van pl. 1 órám, akkor gyorsan lekapnám a szőrt a nemkívánatos helyekről, hajat mosnék, majd kb. 20 perccel azelőtt, hogy a párom/vendégek/akárki várható, összepakolnék, felsöpörnék és felmosnám a látható helyeket.

Én már beszereztem egy szuper mikroszálas kendőt, amivel 2 takarítás között elég áttörölni a szanitereket és a tükröt, így csillog-villog a fürdő és a wc.

A lényeg, hogy nem szabad elől hagyni olyan dolgokat, aminek nem ott van a helye, így máris nincs kupi. Hűűű, de nagy okosságot mondtam, fogadjunk nem tudtátok! :)

2013. máj. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!