Szerinted melyik a "fontosabb"? Rend legyen a lakásba vagy anyuka kicsit össze szedje magát?
kupi mindenhol....kb még két perc és vhogy felemelem a fenekem és mindent össze rakok mert ez így siralmas....
de ha nem pokolok minden nap mint egy állat úgy néz ki a lakás mint a dzsungel....miért ?:??????
7-es vagyok.
Ez egy ilyen nap... én is lusta voltam egész nap, pihentem, hajat mostam... és úszik a lakás, de őszintén szólva semmivel sem érzem jobban magam, mint az előző napokban, amikor rendet tartottam... :):)
Szóval meg kell találni az arany középutat, de ezt én nyilván könnyen mondom, 1 hete jöttem táppénzre 36 hetes kismamaként, még nincs gyerek aki rendetlenséget csináljon és férjem is rendet tart... Szóval a mai kupi konkrétan csak az én "ténykedésemnek" köszönhető. :)
Gyerekek mellett a pakolásnak sokszor nincs látszata vagy csak max. 5 percig tart :)
És bizonyos kor fölött és/vagy kevés alvás után sajnos a szépítkezésnek sincs látszata :)))
Én úgy csinálnám, hogy ha van pl. 1 órám, akkor gyorsan lekapnám a szőrt a nemkívánatos helyekről, hajat mosnék, majd kb. 20 perccel azelőtt, hogy a párom/vendégek/akárki várható, összepakolnék, felsöpörnék és felmosnám a látható helyeket.
Én már beszereztem egy szuper mikroszálas kendőt, amivel 2 takarítás között elég áttörölni a szanitereket és a tükröt, így csillog-villog a fürdő és a wc.
A lényeg, hogy nem szabad elől hagyni olyan dolgokat, aminek nem ott van a helye, így máris nincs kupi. Hűűű, de nagy okosságot mondtam, fogadjunk nem tudtátok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!