Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnám ezt a tejfakasztó...

Hogy tudnám ezt a tejfakasztó buli ügyet megkönnyíteni?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy áprilisban várjuk a gyerkőcöt, másik városban fogok szülni ahol olyan szobát kértünk, előre lefoglaltuk, hogy a kedves párom is bent lehet végig illetve bent is aludhat velünk. A magas vérnyomásom miatt, 90%-ban császárra készülünk.

Eddig nem esett szó erről a tejfakasztó ünnepségről, de most megtalálták vele, hogy na mikor lesz, hova mennek majd. A férjem mondta, hogy nem terveztük mert a szülés körüli procedúrákat máshogy alakítottuk.

De folyamatosan nyúzzák vele, hogy ez a szokás nehogy már ő kimaradjon belőle. Ő nem az a konfrontálódó típus, így nem akarja őket megbántani amit meg is értek.

Tegnap délután is kedves barát meglátogatott minket és ismét ez volt a téma, így kijelentettem neki kerek perec, hogy nem azért fizettünk x összeget, hogy császáros szülés után engem a férjem ott hagyjon a kórházba és elmenjen inni, majd akkor mikor hazaértünk a kórházból akkor elmennek vagy átjönnek. Csak erre gondolván mondta, hogy milyen önző vagyok, hogy ennyit nem engedek meg.

Nem hiszem, hogy gonosz voltam, én soha nem tiltottam meg a férjemnek ha el akart valahova menni, ő önszántából nélkülem sehova nem megy.

Ekkora baj ha egy férfinek a születendő gyermeke fontosabb? Nem akarom, hogy a barátait elveszítse de az akkor is nonszensz.

2015. febr. 19. 13:28
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

#5 válaszoló, nem tudom férfi vagy e vagy nő.

De mikor valakit megcsászároznak örül annak, ha fél nap múlva fel fog tudni ülni, és éppenséggel ha nincs más segítsége csak a férje akkor nem hiszem, hogy ez egy nagy dolog.

Illetve a magánéletünkbe nem látsz bele, ne tudd már jobban, hogy a párom a barátaival őszinte velem pedig nem.

Nem kenyerem a hiszti, ha menni akart volna eddig is mehetett volna, de nem megy, ha igen akkor is nagyon ritkán 1-2 órára.

Neki az nem szórakozás ha én nem vagyok ott.

2015. febr. 19. 14:13
 12/48 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de nem értem, hogy miért marad bent veled a kórházban a férjed a szülés után napokig. Nyilván a kórházban lesznek nővérek és segítenek majd a műtét után is. 3gyerekem van, 100km-re volt a kórház ahol szültem, és a szülés után a megfigyelés után hazament a férjem és 3napig amig ottvoltam a picivel a kórházban egyszer ő jött egyszer meg szüleim látogatni. Harmadnap mehettünk haza. Nem értem miért marad bent a kórházban napokig veled a férjed, de ha neked így a jó.

Egyébként a soraidból- ahogy más is írta az szűrődik le, hogy elég rövid pórázon van szegény pára. :)

A bulit meg nem kötelező megtartani- ráér, sőt ha a férjed elzárkózik ez ellen, akkor nem tart és kész.

Egyébként nincs is semmi baj azzal, hogy kicsit kiereszti a gőzt, ami a terhességel-szüléssel jár, hogy férjből apa lett és mielőtt hazamentek iszik és bulizik egyet. Aztán mikor hazamentek onnantól már csak ti lesztek.

Ha meg később bulizik- akkor később. MAjd ti eldöntitek.

2015. febr. 19. 14:14
 13/48 A kérdező kommentje:

Mert első babám lesz, a kórház baba barát, így a szüléstől kezdve a baba végig velünk lehet. Ezt közösen választottuk így.

Azt, hogy miért döntöttünk így, az nem ide tartozik, máshonnan nincs segítségünk.

2015. febr. 19. 14:16
 14/48 anonim ***** válasza:
51%

kijelentetted kerek perec? önszántából nélküled nem megy sehova? jesszus, de egy papucs férjed van, engem zavarna, ha nem tudna önállóan döntéseket hozni a férjem.

és igen, szerintem is baj, hogy nem engeded (ezt leírni is rossz :D). nem azzal van a baj, ha nem tart bulit, azzal van a baj, hogy ő szeretné és te mint ha az anyja jelennél, kijelented "kerek perec" hogy nem. dolgozni se fog menni 5 napig? azt is megtiltottad?

azt kérdezed, hogy baj-e ha a férjednek a gyereke a fontosabb? természetesen ez így természetes, de pár sörtől nem lesz kevésbé fontos neki. egyébként meg miért teszed fel ezt a kérdést a férjed nevében ha ő nem így gondolja és kijelentette, hogy önző vagy? ne kényszerítsd rá az akaratodat, nehogy idő előtt besokalljon és megpattanjon

2015. febr. 19. 14:17
 15/48 anonim ***** válasza:
94%
Ha a férjed sem akart bulit, akkor egyszerű, megmondjátok a barátoknak, hogy ha annyira akarnak tejfakasztót, majd az ő gyerekeik születésénél tarthatnak.:D
2015. febr. 19. 14:17
 16/48 A kérdező kommentje:

Komolyan ilyen érthetetlenek vagytok, hogy nem akar menni, és nem azért mert én nem engedem.

Attól mert mi együtt szeretünk lenni, és együtt megyünk minden hova, hiszen egy pár vagyunk nem papucs.

Nálunk nem fér bele az, hogy férj erre megy, feleség arra megy szórakozni.

2015. febr. 19. 14:19
 17/48 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem inkább addig menjen el a férjed egy ilyen bulira amíg a kórházban vagy, ahol van segítséged és nem vagy egyedül. Ha hazamentek és elmegy a férjed, egyedül maradsz otthon, az meg hogy frissen szülve odamenjenek a haverok bulizni, megint nem opció, szerintem.

Az én férjemnek is tartottak ilyen bulit, este mentek, reggelre kialudta magát és már jött is be hozzánk. Nincs ebben szerintem semmi rossz, sőt. Nem gondolom hogy ettől kevésbé lenne neki fontos a gyermeke.

2015. febr. 19. 14:20
 18/48 A kérdező kommentje:
Ja nem úgy értelmezitek amit írtam, tehát a férjem barátja mondta rám, hogy önző vagyok és neki mondtam el ezt a dolgot. Nem a férjem/nek.
2015. febr. 19. 14:21
 19/48 anonim ***** válasza:
52%

de azt írod, a férjed azt mondta, milyen önző vagy, hogy nem engeded neki!

ha ő nem akarja a bulit, miért mondta ezt? nagyon ellentmondásos amit írsz

2015. febr. 19. 14:23
 20/48 anonim ***** válasza:
31%

Jaj hagyjátok már, lerí róla hogy hisztis.

Kerek perec megmondtad hogy nem mehet. Ezek után persze hogy már apuci is ezt mondja.

2015. febr. 19. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!