Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vallalnatok igy a babat?

Vallalnatok igy a babat?

Figyelt kérdés
27 illetve 28 eves par vagyunk, van egy kislanyunk, aki iden tolti be a 2 evet. A napokban kiderult, hogy ismet babat varok... Alberletben lakunk meg, iden tervezunk elso haz program kereten belul lakast venni, ha sikerul. Dolgozni szerettem volna menni, kicsi idot szakitani magamra, mozogni egy kicsit, mert nagyon ellustultam... Tobb mindent terveztunk a nyarra, es tudom onzo vagyok, de nem akarok nagy pocakkal jarni megint... A legjobban az zavar, hogy nincs sajat lakas... Biztos hatterunk... A lanyom semmiben nem szenved hianyt, viszont sokszor van buntudatom, hogy nem foglalkozok eleget vele... A parom viszont nagyon szeretne a gyereket... Ti mit tennetek a helyemben?
2015. febr. 18. 22:45
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Sajnalattal kozlom, hogy a kinai pelikula igen is letezik, Romaniaban, nemetorszagban, es a spanyoloknal os vasaroltunk ilyet. Fel kell helyezni, es varni 10 percet, az elolvad mindha ott sem lett volna... Es nem engedi atjutni..."

Annyi biztos, hogy annyit ért "mindha ott sem lett volna", mert igenis engedte átjutni azt, aminek át kellett jutnia.

Ez, amit írsz, valami hüvelytabletta szintű szarság, amikről a hülye is tudja, hogy semmit sem ér önmagában.

2015. febr. 20. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!