Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vallalnatok igy a babat?

Vallalnatok igy a babat?

Figyelt kérdés
27 illetve 28 eves par vagyunk, van egy kislanyunk, aki iden tolti be a 2 evet. A napokban kiderult, hogy ismet babat varok... Alberletben lakunk meg, iden tervezunk elso haz program kereten belul lakast venni, ha sikerul. Dolgozni szerettem volna menni, kicsi idot szakitani magamra, mozogni egy kicsit, mert nagyon ellustultam... Tobb mindent terveztunk a nyarra, es tudom onzo vagyok, de nem akarok nagy pocakkal jarni megint... A legjobban az zavar, hogy nincs sajat lakas... Biztos hatterunk... A lanyom semmiben nem szenved hianyt, viszont sokszor van buntudatom, hogy nem foglalkozok eleget vele... A parom viszont nagyon szeretne a gyereket... Ti mit tennetek a helyemben?
2015. febr. 18. 22:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Második ilyen kérdésed ma.

Mi az a kínai pelikula?!

2015. febr. 19. 17:05
 22/31 anonim ***** válasza:

Drága 12-es!

Akkor én adok neked tanácsot. Képzeld, el micsoda újdonságot mondok! Mivel egyik eszköz sem biztonságos 100%-ban, kombinálni kell akkor kettőt, ezt javasolják az orvosok, nem pedig széttárni a kezed, h de hát becsúszott...védekezni kell, ésszel, felnőtt módjára.

2015. febr. 19. 17:05
 23/31 anonim ***** válasza:
A kínai pelikula nem létezik,így akarta jelezni az okoska, h nem védekeztek sehogy. :/
2015. febr. 19. 17:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Azóta már rájöttem, mert az első ilyen kérdésénél rákerestem én is a neten, hogy mi a frász ez...
2015. febr. 19. 18:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Hát bakker, linkeljétek már be mi pöts ez a kínaipelikula, mert sehogy se találok róla semmit!

Nagyon érdekel!

2015. febr. 19. 18:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Mondom utolsó, olyan, mintha azt mondta volna, kiskutya fülével védekeztek. Magyarul semmivel.
2015. febr. 19. 20:26
 27/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha megteszed az abortuszt, mindenesetre a gyerekednek majd inkább ne meséld el a sztorit.

Nekem anyám kéretlenül megtette, amúgy is megvolt róla a véleményem, de azzal aztán végképp.

Elmesélte, hogy még az esküvőjük előtt sikerült teherbe esnie. Ám mégis elvetette, mert ő aztán nem fog nagy hassal házasodni, az milyen megalázó már, zabigyereket főleg nem fog szülni házasságon kívül szülni, nehogy megszólják. Inkább elvetette, hogy aztán egy éven belül újra teherbe essen a bátyámmal, akivel már nem volt gond, hisz házasságon belül fogant, neki joga volt élni, az előzőnek nem.

Na, ilyen gyenge érveid vannak neked is. Most épp nem jöhet a kistesó, de lehet, hogy egy év múlva már terhes akarnál lenni. Arról csakis ti tehettek, hogy megfogant, ő nem kérte. Nem akartátok most, mégis egy gumit nem voltatok képes felhúzni, hogy megakadályozzátok.

A megszakításos nem védekezés.

2015. febr. 20. 10:01
 28/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, bigott ab.ellenes vagy, amitől nem látsz, nem hallasz.

Ami anyukáddal történt, az akkoriban, főleg kis faluban igenis megalázó volt és érthető, ha el akarta kerülni a szégyent, azt hogy egy életen át mutogassanak a családjára és a gyerekére, felhánytorgassák neki a gyereke fogantatásának körülményeit, vagy az öregek őt intő példaként állítsák majd a saját tinigyereke, elé, "nehogy te is úgy járj, mint anyád". akkoriban nem volt terheseknek menyasszonyiruha, még a boltból is kinézték, aki terhesen megy oda, sőt a család nem is engedte fehérben esküdni a megesett lányt, volt olyan pap, aki össze se adta úgy a párt. Aki így járt, egy életre kiközösített lett. Fogd fel, h anyukád nem volt abban az élethelyzetben, h gyereket szüljön és elvetette, az ő dolga, te meg ne ítélkezz, mert dobhat neked is olyat a gép, h meg kell hoznod egy nehéz döntést és neked se fog jól esni, ha a saját gyereked süketen és vakon hajtogatja majd a magáét, ahelyett, h megpróbálna belegondolni a helyzetedbe.

2015. febr. 20. 10:52
 29/31 A kérdező kommentje:
Sajnalattal kozlom, hogy a kinai pelikula igen is letezik, Romaniaban, nemetorszagban, es a spanyoloknal os vasaroltunk ilyet. Fel kell helyezni, es varni 10 percet, az elolvad mindha ott sem lett volna... Es nem engedi atjutni...
2015. febr. 20. 17:09
 30/31 anonim ***** válasza:

"Utolsó, bigott ab.ellenes vagy, amitől nem látsz, nem hallasz."

Én abortuszellenes? :D Jézusom, ennél nagyobb sületlenséget nem is mondhattál volna. Én nagyon is helyeslem az abortuszt, és megvetem azt a sok gyilkosságot skandáló csőlátású emberkét, akik ellene vannak.

Nem tudsz sem rólam, sem anyámról semmit. Azt sem tudod, hányban történt ez az eset. Megsúgom: a '80-as években, amikor már semmi szenzáció nem volt egy házasságon kívül született gyerekben vagy egy terhesen férjhez menő nőn.

A faluról meg annyit, hogy városról van szó, ahol már akkor sem érdekelte a kutyát sem, ki hogyan szül.

Szóval kár volt belepofáznod, vagy engem minősítened. Nem ismered a körülményeket, míg én igen.

2015. febr. 20. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!