Vallalnatok igy a babat?
Második ilyen kérdésed ma.
Mi az a kínai pelikula?!
Drága 12-es!
Akkor én adok neked tanácsot. Képzeld, el micsoda újdonságot mondok! Mivel egyik eszköz sem biztonságos 100%-ban, kombinálni kell akkor kettőt, ezt javasolják az orvosok, nem pedig széttárni a kezed, h de hát becsúszott...védekezni kell, ésszel, felnőtt módjára.
Hát bakker, linkeljétek már be mi pöts ez a kínaipelikula, mert sehogy se találok róla semmit!
Nagyon érdekel!
Kérdező, ha megteszed az abortuszt, mindenesetre a gyerekednek majd inkább ne meséld el a sztorit.
Nekem anyám kéretlenül megtette, amúgy is megvolt róla a véleményem, de azzal aztán végképp.
Elmesélte, hogy még az esküvőjük előtt sikerült teherbe esnie. Ám mégis elvetette, mert ő aztán nem fog nagy hassal házasodni, az milyen megalázó már, zabigyereket főleg nem fog szülni házasságon kívül szülni, nehogy megszólják. Inkább elvetette, hogy aztán egy éven belül újra teherbe essen a bátyámmal, akivel már nem volt gond, hisz házasságon belül fogant, neki joga volt élni, az előzőnek nem.
Na, ilyen gyenge érveid vannak neked is. Most épp nem jöhet a kistesó, de lehet, hogy egy év múlva már terhes akarnál lenni. Arról csakis ti tehettek, hogy megfogant, ő nem kérte. Nem akartátok most, mégis egy gumit nem voltatok képes felhúzni, hogy megakadályozzátok.
A megszakításos nem védekezés.
Utolsó, bigott ab.ellenes vagy, amitől nem látsz, nem hallasz.
Ami anyukáddal történt, az akkoriban, főleg kis faluban igenis megalázó volt és érthető, ha el akarta kerülni a szégyent, azt hogy egy életen át mutogassanak a családjára és a gyerekére, felhánytorgassák neki a gyereke fogantatásának körülményeit, vagy az öregek őt intő példaként állítsák majd a saját tinigyereke, elé, "nehogy te is úgy járj, mint anyád". akkoriban nem volt terheseknek menyasszonyiruha, még a boltból is kinézték, aki terhesen megy oda, sőt a család nem is engedte fehérben esküdni a megesett lányt, volt olyan pap, aki össze se adta úgy a párt. Aki így járt, egy életre kiközösített lett. Fogd fel, h anyukád nem volt abban az élethelyzetben, h gyereket szüljön és elvetette, az ő dolga, te meg ne ítélkezz, mert dobhat neked is olyat a gép, h meg kell hoznod egy nehéz döntést és neked se fog jól esni, ha a saját gyereked süketen és vakon hajtogatja majd a magáét, ahelyett, h megpróbálna belegondolni a helyzetedbe.
"Utolsó, bigott ab.ellenes vagy, amitől nem látsz, nem hallasz."
Én abortuszellenes? :D Jézusom, ennél nagyobb sületlenséget nem is mondhattál volna. Én nagyon is helyeslem az abortuszt, és megvetem azt a sok gyilkosságot skandáló csőlátású emberkét, akik ellene vannak.
Nem tudsz sem rólam, sem anyámról semmit. Azt sem tudod, hányban történt ez az eset. Megsúgom: a '80-as években, amikor már semmi szenzáció nem volt egy házasságon kívül született gyerekben vagy egy terhesen férjhez menő nőn.
A faluról meg annyit, hogy városról van szó, ahol már akkor sem érdekelte a kutyát sem, ki hogyan szül.
Szóval kár volt belepofáznod, vagy engem minősítened. Nem ismered a körülményeket, míg én igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!