Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jövőre vállalnátok babát?...

Jövőre vállalnátok babát? Beszélgetünk?

Figyelt kérdés
Pont egy év múlva kezdünk próbálkozni a babával, alig bírom már türelemmel. :)
2014. máj. 22. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Ó istenem,hol van még az??Lehet addigra meghaltok...
2014. máj. 22. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért az tényleg még elég messze van.
2014. máj. 22. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:

És akkor már izgulni nem is szabad? :)

Mi év vége felé, jövő év eleje felé vágunk bele újra, második baba lesz. Egy pár dolgot szeretnék még addig rendbetenni (maradék túlsúly leadása, stb). :) Drukkolok nektek. Első baba lesz?

2014. máj. 22. 17:47
 4/5 A kérdező kommentje:

"lehet addigra meghaltok..."

Mi van???

Első baba igen és igen, tervben van már most. Nem tudom mi ezzel a baj, nem napi téma, de megbeszéltük és tartjuk is magunkat a tervhez.

3-as mennyi idős a gyerkőcötök? :)

2014. máj. 22. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:

:) Az első baba is nagyon izgalmas dolog. :) Jövő nyáron izgalmas időszakotok lesz :)

Az én babám most fél éves, megvárjuk, míg egy éves lesz, és én is egyensúlyba kerülök újra, de kis korkülönbséggel szeretnénk a tesót :)

2014. máj. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!