Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vallalnatok igy a babat?

Vallalnatok igy a babat?

Figyelt kérdés
27 illetve 28 eves par vagyunk, van egy kislanyunk, aki iden tolti be a 2 evet. A napokban kiderult, hogy ismet babat varok... Alberletben lakunk meg, iden tervezunk elso haz program kereten belul lakast venni, ha sikerul. Dolgozni szerettem volna menni, kicsi idot szakitani magamra, mozogni egy kicsit, mert nagyon ellustultam... Tobb mindent terveztunk a nyarra, es tudom onzo vagyok, de nem akarok nagy pocakkal jarni megint... A legjobban az zavar, hogy nincs sajat lakas... Biztos hatterunk... A lanyom semmiben nem szenved hianyt, viszont sokszor van buntudatom, hogy nem foglalkozok eleget vele... A parom viszont nagyon szeretne a gyereket... Ti mit tennetek a helyemben?
2015. febr. 18. 22:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vetetném el! Ezek nem érvek...
2015. febr. 19. 09:11
 12/31 anonim ***** válasza:
53%

Kedves válaszadók! A segítségeteket szeretném kérni. Valamit tudtok, amit én nem, és nagyon sokat segítenétek, ha megosztanátok velem, mert magam is rendszeres nemi életet élek.

Melyik az a fogamzásgátló módszer, amelyik 100%-os hatékonyságú? Magyarországon forgalmazzák? Mennyire kockázatos az egészségre?

Nagyon köszönöm a segítséget előre is, nagyban megkönnyítenétek az életemet.

2015. febr. 19. 11:19
 13/31 anonim ***** válasza:
31%

egyik se 100

de ezt ne mond nekem, hogy ez majdnem 30-as nő nem tudja normálisan használni amit használ?

ennyi becsúszott gyerek nincs!

aztán kiderül, hogy jaj végig nem huzott gumit, mert minek...

antibio-t szedtem bekavart a bogyómba, de jaj ki hitte hogy majd lesz...

az van, hogy egyik módszer se 100, de ha RENDESEN van használva, akkor 98-99%-os hatékonysággal lehet használni!

és ha én épp nagyon nem akarok gyereket, akkor tabizok+gumit is huzatok a párommal!

2015. febr. 19. 11:22
 14/31 anonim ***** válasza:

"egyik se 100"

Köszönöm, nincs több kérdésem.

"ennyi becsúszott gyerek nincs!"

A kérdésben egyetlen terhességről van szó. De a feltételezés is aranyos.

Az, hogy te mivel védekezel és az mennyire hatékony, az pedig a te dolgod. Ami nálad beválik, másnál nem biztos, legfeljebb a Kalmopyrin a két térde közé szorítva.

De azért irigylem a magabiztosságodat.

2015. febr. 19. 11:27
 15/31 anonim ***** válasza:
41%

arra értettem, hogy annyi gyerek nem sikerül be ÉRTELMES védekezés mellett mint itt gyik-on!

ostobák az emberek a védekezéshez.

ha meg nem akarok, akkor használok több mindent, akkor nem is megy el a pasi bennem, és kész.

ostobák az a baj

2015. febr. 19. 11:28
 16/31 anonim ***** válasza:
55%
Mi óvszerrel vedekezünk. Mondjátok már el, hogy rendeltetesszerű használatnál, hogyan jut a megfelelő helyre a spermium?
2015. febr. 19. 12:08
 17/31 A kérdező kommentje:
Kinai pelikulaval vedekeztunk... De osszejott a baba. Az elso nem becsuszott, hanem tervezett...
2015. febr. 19. 12:21
 18/31 anonim ***** válasza:

az mi a rosseb?

meg is googleztam, ott sincs rá találat.

vmi varázslat?

2015. febr. 19. 12:29
 19/31 anonim ***** válasza:

És ezt a Kinai pelikula-t eszik vagy isszák?

Vagycsak ráolvasás volt és imádkoztatok, hogy ne jöjjön össze??

2015. febr. 19. 15:09
 20/31 anonim ***** válasza:
Ezen a kínai peli micsodan jót rohogtem! Koszi! Ez mi? Naptarmodsze vagy mi?
2015. febr. 19. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!