Vallalnatok igy a babat?
Kedves válaszadók! A segítségeteket szeretném kérni. Valamit tudtok, amit én nem, és nagyon sokat segítenétek, ha megosztanátok velem, mert magam is rendszeres nemi életet élek.
Melyik az a fogamzásgátló módszer, amelyik 100%-os hatékonyságú? Magyarországon forgalmazzák? Mennyire kockázatos az egészségre?
Nagyon köszönöm a segítséget előre is, nagyban megkönnyítenétek az életemet.
egyik se 100
de ezt ne mond nekem, hogy ez majdnem 30-as nő nem tudja normálisan használni amit használ?
ennyi becsúszott gyerek nincs!
aztán kiderül, hogy jaj végig nem huzott gumit, mert minek...
antibio-t szedtem bekavart a bogyómba, de jaj ki hitte hogy majd lesz...
az van, hogy egyik módszer se 100, de ha RENDESEN van használva, akkor 98-99%-os hatékonysággal lehet használni!
és ha én épp nagyon nem akarok gyereket, akkor tabizok+gumit is huzatok a párommal!
"egyik se 100"
Köszönöm, nincs több kérdésem.
"ennyi becsúszott gyerek nincs!"
A kérdésben egyetlen terhességről van szó. De a feltételezés is aranyos.
Az, hogy te mivel védekezel és az mennyire hatékony, az pedig a te dolgod. Ami nálad beválik, másnál nem biztos, legfeljebb a Kalmopyrin a két térde közé szorítva.
De azért irigylem a magabiztosságodat.
arra értettem, hogy annyi gyerek nem sikerül be ÉRTELMES védekezés mellett mint itt gyik-on!
ostobák az emberek a védekezéshez.
ha meg nem akarok, akkor használok több mindent, akkor nem is megy el a pasi bennem, és kész.
ostobák az a baj
az mi a rosseb?
meg is googleztam, ott sincs rá találat.
vmi varázslat?
És ezt a Kinai pelikula-t eszik vagy isszák?
Vagycsak ráolvasás volt és imádkoztatok, hogy ne jöjjön össze??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!