Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki, hogy tudja megoldani a 2...

Ki, hogy tudja megoldani a 2 gyermek mellett a dolgozást? Mit dolgozzam?

Figyelt kérdés
a férjem biztonsági őr.rá a gyerek mellett nem számíthatók.mindjárt lejár a gyes az előző munkahelyemen nem voltam bejelentve.érettségim van a lányok két hetente betegek.segítségem nincs.
2010. febr. 11. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen körülmények között sajnos nagy választékra ne számíts. Amíg a 2 kicsi kicsi, nem szívesen veszik föl az embert épp amiatt, mert gyakran betegek az ovi miatt. Ez segítség nélkül nem megy. Nagyszülők?
2010. febr. 11. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg elhelyezkedni az önkormányzatnál. Nem biztos, hogy elsőre sikerül, de ne add fel! A másik tippem, hogy a munkaügyi központban és a családsegítő központban kérj segítséget, hogy merre indulj munkát keresni.
2010. febr. 11. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én speciel több dologgal foglalkozok ugyanannál a cégnél, de lehet válogatni is.

8 hónapos a lányom, mellette csinálom. Hívtak vissza a munkahelyemre 2 hete, nemet mondtam, mert nem érte meg, itthonról több a pénzem, mintha visszamentem volna dolgozni.

Ha érdekel, írj privátot szívesen megírom mi ez, melyik cég.

Szép Napot Mindenkinek!

2010. febr. 12. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!