Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért tartja itt mindenki...

Miért tartja itt mindenki olyan furának, ha egy közös gyereket nevelő házaspár külön kasszán van?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 13:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
utolsó, nálunk is volt ez egy ideig de nálunk működött. kb 350-400ft a bevétel és mindig elment hó végére úgy hogy nyoma sem volt, új ruha vagy bármi. azt csináltuk azt hogy a férjem kb 100ezer híjján hazahozta a pénzt betettük boritékba én meg írtam fel mire költöm, azonnal maradt 60-80ezer ft hó végére :)
2015. febr. 6. 18:58
 32/36 anonim ***** válasza:
na jó,de ez az,hogy a csaj nem vesz ruhát minden hónapban. mindig panaszkodik,hogy alig van ruhájuk stb. a kicsinek se vesz mindig. ezért nem érti se a párja se én se senki,hogy hova lesz.
2015. febr. 6. 19:04
 33/36 anonim ***** válasza:
én se érteném :) és így a férfi helyébe tuti nem bíznám rá az anyagiakat. minket is piszkosul zavart hogy eltapsoljuk a pénzt a semmire és ne tudunk spórolni nem jutunk sehova előrébb.
2015. febr. 6. 19:16
 34/36 anonim ***** válasza:
Na ugye. Nem tudom elképzelni sem,hogy hova teszi :D De nem is az én gondom. Engem nem zavar,hogy a párom kezeli a kasszát. Megjön a fizu akkor elmegyünk bevásárolni,befizetjük a csekkeket és kész. Nem viszi magával sose az összes pénzt,itthon hagyja,meg mondja,hogy tegyek el magamnak is,hogy legyen nálam. Nekem most nincs keresetem majd csak a családi,gyes lesz,de az is el fog menni a kis manóra.
2015. febr. 6. 19:41
 35/36 A kérdező kommentje:

Lehet, nem ez az általános, de én nem tudnék úgy élni, hogy ne legyen saját pénzem. Amire azt mondhatom, hogy az enyém, és arra költöm, amire akarom.

Mindig volt megtakarításom, akkor is, amikor nem volt semmi bevételem. Nekem nem esne jól, ha azt figyelné a férjem, hogy mire költöm el a fizetését, meg kérdezhetni kellene, hogy vehetek-e ezt vagy azt.

2015. febr. 6. 21:23
 36/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez így van,ilyenkor az ember kicsit nagyobb biztonságban érzi magát,mintha kérnie kéne. Nem érzi úgy,hogy valaki mástól függ. Viszont, amíg nekem nincs keresetem a terhesség alatt sajnos ez van. Az más kérdés,hogy anyáék támogatnak,de az sem a sajátom ha úgy vesszük,mert azt is kapom. De nekem pl. a párom soha nem kérdezte meg,hogy mire költöttem azt amit ő adott.
2015. febr. 6. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!