Nők! Mit tennétek? Ha elcserélnék a gyereketeket a kórházban, ami . Mondjuk 3 éves korában derülne ki. A vér szerinti gyereketekről kiderülne, hogy teljesen egészséges, viszont a "nevelő szülei" züllött, "gonosz" emberek.
Hihetetlen, de két perce fejeztem be a válaszok olvasását:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Azt tenném amit az első mondott. Harcolnék az igazi gyermekemért, hogy visszakaphassam, enyém legyen. Harcolnék a beteg gyermekemért is, akit én neveltem, sajátomnak tekintem. Egyiket sem hagynám cserben.
Hál istenek ezek a kérdések ma már elméleti kérdések. Ma már nincs olyan, hogy a gyermeket elcserélik.
Anno a hugomat elcsereltek. Anyum csaszarral szult es nagy fajdalmai voltak (akkor meg fuggolegesen ejtettek eleg nagy vagast a hason), szoval apu szepen osszepakolta oket es indulas haza.
Anyu otthon lepihent unokatesom tisztaba teszi a babat en meg: fujj fiu... mamam: nem kislany, en meg fujjolok tovabb mire unokatesom megerosit hogy ez a baba bizony fiu.
Panik... pakolas.. futas... a haz elott mar a rendorseg.
En nem emlekszem ra csak anyum meseli el minden szulinapkor a hugomnak....
Ahogy az első írja. Lehet, hogy önzőség, de akkor is vissza akarnám kapni a vér szerinti gyermekemet, ha a nevelőszülői is jó emberek lennének!
A nevelt gyermekemet pedig semmiképp sem adnám fel, csak akkor, ha őérte is jelentkeznének az igazi szülei, akik tényleg gondoskodni akarnának róla.
Szia "3"as, "4"es megelőzött , belinkelte..))
Köszi "4"es!.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!