Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Név választas. Zselyke Villő?

Név választas. Zselyke Villő?

Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 18:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik.
2015. febr. 3. 18:42
 12/52 A kérdező kommentje:

Én ezt nagyon sajnálom mert nem szeretném hogy ezert atrocitás érné majd.

Bár én a környezetemben nem igen talalkoztam Zselyke nevű gyermekkel, ezt az egyet kivéve.

2015. febr. 3. 18:43
 13/52 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy ősi magyar név, de valószínűleg az óvodások/iskolások ezt nem tudják, és nem is érdekli őket. A gyerekek rosszindulatúak.
2015. febr. 3. 18:45
 14/52 A kérdező kommentje:

Én inkább arra gondolok, hogy mikor felnőtt lesz hogy érezné magát egy Zoé vagy a nagy "divatos" Dzsesszika, Sànel es társai nevekkel...

Nagyon el felejtodtek a szép magyar nevek es ez szomorú. Láthatóan itt is idegenkednek tőlük.

2015. febr. 3. 18:48
 15/52 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Berkiék...Oké. De mire a gyerek akkora lesz, nem lesznek ők már sehol.

Őszintén ki emlékszik arra, hogy hívták az ilyen "celebek" gyerekét pl 10 éve? :)

Nemár ezek miatt ne adhassa vki ezt a nevet.

2015. febr. 3. 18:53
 16/52 anonim ***** válasza:

Megint 1-es vagyok.

Most komolyan...Egy 4-5 éves ovis vágja ezt a Berki témát? Az elég gáz!

2015. febr. 3. 18:54
 17/52 anonim ***** válasza:
82%

"Én ezt nagyon sajnálom mert nem szeretném hogy ezert atrocitás érné majd. "

Ez volt a kulcs mondat. Ezekkel a nevekkel fogja. Itthon azért mert furcsa, külföldön meg majd betűzheti meg nem tudják majd kimondani. Ez inkább átok, mint egy szép névadás.

2015. febr. 3. 18:54
 18/52 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem borzalmasak. És van egy középút a Sánel, Dzsesszika és ezek között a fajta borzalmak közt.
2015. febr. 3. 18:56
 19/52 A kérdező kommentje:

Igazából a berkiek miatt ertettem az atrocitás jelzőt.

Nem a névre. Magyarok vagyunk, miért kellene más országbol vett tucat divatneveket adni a gyereknek? Mert az a menő?

Eddig soha nem hallottam, hogy valakit egy azért piszkalnanak mert nem megszokott a neve.

2015. febr. 3. 18:58
 20/52 A kérdező kommentje:

Igen a közép út a tucat nevek.

Lehet, hogy a Zselyke felkapotabb lett de a Villő nem.

2015. febr. 3. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!