Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik a Villő nevet adták...

Akik a Villő nevet adták lányuknak, nem bánták meg?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodom rajta, de még nem vagyok 100%-ban meggyőződve róla, hogy ez a tökéletes választás:)

2014. nov. 2. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

Az nem fiúnév??

Én eddig teljesen azt hittem.

Lánynak sosem adnám az biztos.

2014. nov. 2. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Villőt szeretem volna a 3. babámnak, de fiam lett. Gyönyörű név, add nyugodt szívvel!
2014. nov. 2. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
szerettem, bocs.
2014. nov. 2. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan nem hívják így a gyerekemet, de szerintem nagyon szép név, simán bevállalnám ha lenne még egy lányom.
2014. nov. 2. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így hívják a nagyobbik kislányomat. Soha nem bántam meg, hogy ezt a nevet kapta a csajszi, pedig annyi le- és beszólást kaptunk még a szülés előtt, hogy a férjemet sikerült is eltántorítani a névtől. Engem nem, kamasz korom óta tudtam, hogy az én kislányom Villő lesz. Érdekes, hogy mióta megszületett nagyon kevés negatív megjegyzést kaptunk, szinte mindenki dicséri és mondja, hogy milyen gyönyörű, különleges neve van.
2014. nov. 2. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg, ma már 16 hónapos és senki nem tett rá rossz megjegyzést. Játszón a gyerekek Villunak becézik.
2016. aug. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!