Bugyi, zokni, ágynemű, farmer, póló, body, melegítő, overáll (még ha is van ráírva, hogy nem szárítható).
Még semmi nem ment tönkre.
Bosch van. (Öntisztító, kondenzációs)
Nagyon szeretem, érdemes venni, igen.:)
2015. jan. 31. 19:05
12/23 anonim válasza:
vicceljetek már, legalább 30 éve vannak kondenzációs szárítógépek
ha van hely, akkor meg külön szárítót és mosógépet vegyetek!
2015. jan. 31. 19:06
13/23 anonim válasza:
Nincs, de nagyon szeretnék. Csak sajnos nem férne el. Nyáron költöztünk új lakásba, ide sajnos még a mosógép is csak csálén fér el, mert az előző lakó zuhanykabinra cserélte a fürdőkádat, viszont a mosógép helyét egy sokkal keskenyebb, felültöltős gépre tervezte, a miénk viszont elöltöltős, és nem tudjuk betenni normálisan. Szóval oda még egy szárítógépet betenni lehetetlen lenne. A mosógépet viszont nem akarjuk lecserélni, mindössze két éve vettük. Majd ha egyszer eljutunk odáig, hogy házat veszünk, akkor figyelni fogunk arra, hogy a későbbiekben egy szárítógépnek is legyen helye, de ez még elég messze van.
2015. jan. 31. 19:45
14/23 anonim válasza:
Normál (60x60) elöltöltős tetejére rá lehet rakni a szárítógépet egy konzollal. (Ha van hely felfelé.)
2015. jan. 31. 19:48
15/23 anonim válasza:
Nekünk a házban van, télen szoktuk használni, amikor nem lehet kint teregetni. Akkor hasznos, mert felviszem a ruhákat, egy óra alatt száraz minden, nem nedvesíti a levegőt a lakásban. Nyáron kiteszem a ruhákat az erkélyre, ott nem zavar, és jobb az illata is.
Csak magamnak nem vennék külön, nincs is hely neki, de így nem rossz.
2015. jan. 31. 20:06
16/23 anonim válasza:
Én mindent beleteszek a maga programjára. Galérián van, a konyha felett, úgyhogy én beköttettem a páraelszívó kivezetőjébe. Ha nem tudnám megoldani a kivezetést, olyat vettem volna, ami tárolóba gyűjti a vizet.
Nekünk Whirlpool van, én szeretem, nekem érdemes volt venni, csak hangos.
2015. jan. 31. 20:21
17/23 anonim válasza:
én vagy 4 éve vettem a vaterán egy Bosch szárítógépet, ami akkor állítólag 6 éves volt, a mai napig tökéletesen működik és nem is túl hangos (kivéve, ha valami cipzáros cucc van benne :D) - éjjel működtetem vezérelt áramról általában
szinte mindent be lehet tenni: farmert, sportruházatot nem teszek be, mert azokban tönkre megy a gumírozás ill kötött cuccokat sem, mert azok összemennek, amúgy minden egyéb megy be
2015. jan. 31. 20:31
18/23 anonim válasza:
Nekünk keskeny kivitelű Elektrolux mosó-szárító gépünk van.
Ilyen. Nekünk nagyon kicsi a fürdőszobánk, de elfér benne. Én nagyon szeretem. 3 kicsi gyerekem van, rengeteg a mosnivaló. Megváltás ilyenkor télen.
2015. jan. 31. 20:39
19/23 anonim válasza:
Van, imádom. Valaki írta, hogy nyomja a párát. Dehogyis. Pont fordítva, a teregetés nyomja a párát, a szárítógép semmit. Kivehető víztartálya van, bárhova teheted, nem kell hozzá vízelvezetés csak 220V. Nagyon energiatakarékos, ősszel-télen használom, és ha esik az eső. Bármit száríthatsz benne, kivéve, amire rá van írva, hogy tilos (pl. gyapjú). Nekem AEG van, nagyon elégedett vagyok vele, sokkal nehezebb lenne nélküle, sokat mosok.
2015. jan. 31. 20:39
20/23 anonim válasza:
Van egyben is, de én nem olyat vettem. Az enyém külön szárítógép. Állítólag tovább bírja, mint a kombi, ami lehetséges, mert a barátnőm 2 év után kikészült. Az enyém 4 éves, még jól bírja. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!