Anyukák! Nektek van szárítógépetek?
nincs. mégpedig azért mert nincs kiépítve nálunk az elvezetés. annak meg semmi értelme, hogy a lakásba nyomja a pára gőzt és bepenészesedjünk :(
de nagyon vágyom rá :D egyetlen amit utálok, az a teregetés :)
Indesit van, mosó+szárító egyben.
Van egy 2 éves és egy 4 hós gyerek, szóval elég durván sok a mosnivaló, plusz a lakásunk penészedni kezdett a benti sok szárítás miatt.
Örülök, h megvettük.
Én a fiam nadrágjait (gumi összement a derekában), zoknijait (2-3 számmal ksiebbek lettek :D ) nem rakom bele és a nagy nyomott feliratú mintás fölsőket (félek, h összeragasztja a feliratot), gumis lepedőt és az előkéket sem (megolvad a hátuljuk). Farmert sem szárítok- állítólag az is összemehet, de sokan szárítják.
Amúgy bodyk, rugik, törölköző, textil pelus, lepedő, póló, fölsők, bugyi... szóval nagyon sok minden szárítható.
2 naponta mosok, van egy pici szárítónk, jelenleg 1 fölső és 1 naci szárad rajta, és ennyi. Ilyenkor télen mire nagy nehezen megszáradt 1 adag, az volt, h 3 nap volt (fürdőszobában száradtak), így pikk - pakk megvan.
Szóval szerintem érdemes megvenni.
Van. Szinte mindent abban szárítok, egy-két kényes darabot nem. AEG. Érdemes.
(Az első válaszra írnám, hogy a mi gépünkből nem kerül a levegőbe pára, mert egy tarályban gyűjti a vizet, amit egyszerűen ki lehet önteni a lefolyóba.)
2-es vagyok. 1-es: Pára-gőzt nyom? Mi? Ezt nem értem :/
A mi gépünk semmi ilyesmit nem csinál. Ennek van vmi kis tartálya, ahol lecsapódik a pára, szóval nem jut ki a "külvilágba", így nincs gőz, pára.
"nincs. mégpedig azért mert nincs kiépítve nálunk az elvezetés. annak meg semmi értelme, hogy a lakásba nyomja a pára gőzt és bepenészesedjünk :(
de nagyon vágyom rá :D egyetlen amit utálok, az a teregetés :)" nem csak légkivezetéses gépek léteznek, hanem kondenzációsak is ;)
2-es vagyok.
Ilyenünk van:
Semmit nem kellett kiépíteni. Ez 1 db gép. Lehet csak mosni is vele, nem muszáj a szárító progit is használni.
első vagyok.
oh hát mikor épült a házunk még ilyen csodák nem voltak :)
de ez a szárító és mosógép egyben azért gyanús, ez tényleg hatékonyan szárít??? nem túl olcsó ez? ennyi egy sima mosógép is :O
9-es ja...ezt nem tudtam :)
Igen, hatékony. Vannak fokozatok, van olyan, h vasalás-könnyítő szárítás (nem teljesen száraz) és van ún szekrény-száraz is. Lejár a program, tényleg tök szárazak a ruhák. Összehajtom őket és mennek a szekrénybe. :)
Amikor mi vettük tavaly tavasszal, akkor 140ezer volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!