2-3 gyerekes anyukák szaritogepetek van?
Figyelt kérdés
Most várjuk a 3.at de így is állandóan mosok ésmár nem tud szaradni a ruha.nyáron persze nincs gond,családi hazban lakunk. De ősztől tavaszig...2013. nov. 8. 16:19
1/15 anonim válasza:
Még csak 1 gyerekünk van, de van szárítógépünk (sőt már akkor megvolt, amikor még csak ketten voltunk a férjemmel). Nagyon tudom ajánlani. A legjonn benne, hogy azóta nem kell vasalni sem.
2/15 anonim válasza:
2 gyermekem van. és szárító gépünk van
3/15 anonim válasza:
A helyedben befektetnék rá... Hatalmas segítség.:)
4/15 anonim válasza:
Mi is családi házban élünk 4-en, 2 gyerek van. Nincs szárítógépünk. Ősztől tavaszig nekem is gond a teregetés. Ha lenne hova tenni, és meg tudnám fizetni, megvenném.
5/15 anonim válasza:
Nekünk sincs, a párom is olyan mint a gyerek, napi több ruhát is elhasznál. Jó lenne, ha lenne, de drága :/
6/15 anonim válasza:
Nem olcsó és az üzemeltetése is elég sok áramot igényel. De legalább megszáradnak a ruhák és valóban nem kell vasalni, már ha nem vagy über igényes a vasalt ruhára. Nekünk is van, már a gyerekek előtt is volt, de gyerek mellett nagy segítség.
7/15 anonim válasza:
Mar akkor volt, mikor nem volt gyerekunk. Eloszor mosogep es szarito egyben volt, az nem volt jo. Aztan vettunk kulon egy szaritot, a legjobb befektetes! Arrol nem beszelve, hogy jo puhak lesznek a torulkozok, a ruhakat, ha idoben veszem ki, akkor ki sem kell vasalni. Szuper! Most ket gyerekkel nagyon sok munkat levesz a vallamrol.
8/15 A kérdező kommentje:
Most nagyon elgondolkoztam h be kellene ruhazni ra.ezek szerint még meg is éri mert nagy segítség. Nagyon köszi a válaszokat.
2013. nov. 8. 17:03
9/15 A kérdező kommentje:
És milyen fajtájú es márkájú gepetek van?
2013. nov. 8. 17:11
10/15 anonim válasza:
Nekunk sincs valami nagy helyunk a hazba ezert nekunk olyan a mosogepunk, hogy egyben szaritogep is. AEG a markaja 8Kg ruhat bir el es A energia osztaly. En nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyik ok, hogy mi szaritogepes mosogepet vettunk az volt, hogy Angliaban elunk es itt sajnos sokat esik az eso, parasabba a levego. A sok bent szeritott ruhatol peneszesedett a szoba. :( Amiota szaritogepet hasznalunk megszunt ez a gond. Nincs bent akkora paratartalom. Atszamitva 90-95ezer forint volt otthon nem tudom mennyi lehet az ara 2 ev garancia volt ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!