Pici gyerekes anyukák ilyen őrjítő melegben mit
csináltok?
Figyelt kérdés
21 hónapos a kislányom, délelőtt és délután korábban mindig mentünk sétálni, sőt hétvégenként egész nap a kertben van anyósoméknál. De most...! Már reggel 9-kor 35 fok volt kint, most már meg sem merem nézni, csorog rólunk a lakásban a víz. Igaz, kertes házban lakunk, de egy falatnyi csöpp kertünk van és pont olyan fekvésű a házunk, hogy késő délutánig semmi árnyék sincs, így kimenni felejtős. Így marad az a lehetőség, hogy megvárjuk, míg Apa hazaér a munkából és utána este 6 után már ki tudunk menni együtt egy hosszabb sétára...de addig megbolondulunk a négy fal között. Biztos én vagyok rossz anyuka, hogy nem találom fel magam, de fogalmam sincs, hogy hova mehetnénk ilyenkor. Sajnos a környéken nem ismerek más kismamákat, így eléggé leszűkülnek a lehetőségeink :-(
2013. jún. 18. 11:45
1/7 anonim válasza:
Amikor a gyerekeim voltak ekkorák és lakótelepi lakásban laktunk (kint 40 fok bent 42), akkor a szőnyegre leterítettem törölközőt meg plédet (ha van műanyag aljú piknik takaró az jobb), felfújtam egy pici pancsolómedencét kevéske vízzel és tettem bele pár játékot.
2013. jún. 18. 11:50
2/7 anonim válasza:
Medence(nem túl nagy,de célnak megfelel),fölé árnyékoló,50-es naptej,és figyelem,hogy igyunk eleget.
2013. jún. 18. 11:52
3/7 anonim válasza:
mi azért kimegyünk, nem vagyok hajlandó egész nap a lakásban izzadni, reggel még nincs az a nagy hőség, elintézzük amit el kell a városban, ha elalszik a kicsim,akkor hűvösre megyünk.
de ma irány a balcsi...
2013. jún. 18. 11:53
4/7 anonim válasza:
Én a helyedben megoldanám azh árnyékolást, és kimennék azért... 5 hónaos, és 2 éves kislányaimmal én kint vagyok, igaz, nekünk hűs-árnyékos teraszunk van, de a kismedence fölé én is napernyőt teszek, naptej-kiskalap és kész... persze nem egész nap, de azért vagyunk kint is.
Ha más nioncs jó amit előttem írtak, hogy a szpobába állítazs fel kis pancsolót.
2013. jún. 18. 11:58
5/7 anonim válasza:
Kis medencében van víz,napernyő alatt a gyerek lekenve nagyon jól el van. Aztán kimászik a vízből, szaladgál az udvaron. A függönyt nem húztam ki a szobában, így az valamennyire lehűl. Néha becsalogatom kicsit a tv elé, közben játszunk.
2013. jún. 18. 12:02
6/7 anonim válasza:
mi is panelban lakunk két éves lányunkkal :)
gyakorta látogatjuk a nagy ódon könyvtárat ahol rendkívül jó hűvös a levegő és van külön babáknak kialakított játszó hely
amúgy megy a ventilátor a falat csapja és ami onnan lecsapódik az jön ránk
délután négytől meg a játszóteret betakarja egy panelház és ott már egész jó ilyen kánikulába is
én a pancsolásnak nem vagyok híve, annyira száraz a baba bőre így is, na meg járólapunk van az egész lakásban, fokozottan csúszásveszélyes
2013. jún. 18. 12:09
7/7 anonim válasza:
Mi vidéken lakunk kertesházban,lányom 15 hónapos!
Reggel 8-11-ig elintézzük a főzést,amíg főzök kimegyünk az udvarra homokozni,triciklizni! 11 után behozom,kicsit még játszunk: van babakocsija,babája elbabázik! Délben elalszik,ha felkelt eszünk és bennt játszunk aztán 5óra után kimegyünk medencézni! Ilyen hőségben sajnos semmire nincs kedve!:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!