Anyukák, akik társas házban, panelban (akol nincs szemétledobó) laktok, és messze a kuka, mit csináltok a "szagos" pelenkával ebben a nagy melegben?
Nekünk is volt pelenka kukánk, amióta hozzátáplálom a fiamat( már van szaga is a végterméknek:) ) nem használom.
Pláne ebbe a melegbe.28 fok van a lakásba...
Úgyhogy nálunk is marad az a megoldás, hogy kis zacsi, és kirakom a teraszra.Amikor megyünk sétálni, leviszem a kukába.
Köszönöm a válaszokat.
Én leöntöm a tartalmát, ha egy mód van rá (kivéve, ha az állaga miatt nem lehet...). Ha le tudtam boritani, akkor simán becsomagolom, aztán kuka. Ha nem, akkor becsomagolom, belerakom 2 zacsiba :D És úgy a kuka. 4. emeleten lakunk, 2 gyerekkel vagyok itthon, nem tudok leszaladgálni - itthon meg nem hagynám őket fél percre se egyedül.
Pelenkakuka nálunk nem jöhet szóba, nem tudnám úgy elrakni, hogy ne férjenek hozzá. Max kizárhatnám azt is a spázba, ahol a sima kuka van, de akkor meg minek :D 2 zacsiba rakva nem jön ki semmi szag, általában. Direkt félrerakom erre a zöldséges stb zacsikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!