Pici Sinlaccal kevert főzeléket adhatom pár órával később is, vagy az már kuka, ha délben nem fogyott el?
Figyelt kérdés
mondjuk vacsira, most hütőben van.2011. dec. 22. 15:47
1/8 anonim válasza:
odadhatod a vélményem szerint föleg hogy hüttöbe állt4
2/8 A kérdező kommentje:
hú, de gyorsan válaszoltál
betettem a hütőbe egyből, mert ebédre nem ette meg az egészet a lányom
2011. dec. 22. 15:49
3/8 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan add oda neki. Én előre szoktam főzni 2 napit. Felét aznap eszi meg, másik felét másnap. Igaz, Sinlac nincs benne.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, pont a Sinlac miatt kérdezem ,mert ugye az speciális tápszer vagy mi
2011. dec. 22. 16:42
5/8 anonim válasza:
Nekem a Sinlac mindig "szétesik". Olyan lötty egy idő után, nekem nem lenne gusztusom megenni, így a kicsinek sem adom oda.
6/8 A kérdező kommentje:
okés, mondjuk te a kinézete miatt nem adod, de hivatalosan adhatnám?
2011. dec. 22. 16:52
7/8 anonim válasza:
speciális tápszer vagy mi :) erre reagálnék...
a sinlac főleg tejérzékeny babáknak van (ettől függetlenül bárki eheti), rizs és szentjánoskenyérmag az összetevője, tehát nem tartalmaz tejet.
hát ennyire speciális :)))
enyém ezt ette, ő tápszernek mert még kicsi volt mikor kapta. semmi baja nem lesz, csak "összetrottyan" és nem túl guszta, de ha csak picit tettél a főzelékébe sűrítésnek akkor észre se fogod venni :)
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok! Bocsi, de én félreértettem a kérdést. Én magára Sinlacra magában írtam, hogy szétesik és nem guszta. Ha kajában van egy kevés, szerintem az nem esik szét, azt odaadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!