Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is többet mocorog a...

Nektek is többet mocorog a babátok ebben a melegben? Hogy bírjátok? Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Én nem bírok kimenni és ha boltba kell lemennem már 10 perc után elfáradok. A babóm egész nap mocorog, olyan mintha nem lenne jó neki ez a meleg.És a vizelési ingerem is sokkal nagyobb lett. 20 percenként járok mosdóba.25hkm
2012. jún. 19. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Szenvedek! Nagyon durva már néha amit csinál! :D

37 hkm

2012. jún. 19. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk állandóan buli van odabent!Én meg szenvedek,sehogy se jó!Várom,hogy megszülessen,de a kisasszony jól érzi magát pocimban.

39 hetes kismama

2012. jún. 19. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém meg sem mozdul a melegben! Hajnalban és este, mikor már hűl a levegő bulizik. Napközben egyszer sem mozdul meg. Eszerint az én kislányom lusta. :) :(

Hogy bírom a meleget? Muszáj... még van 1 vizsgám a fősulin. Holnapra ráadásul extra meleget mondanak. Előre félek, mivel 40 km-re megyek itthonról.

27 hkm

2012. jún. 19. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
klíma!anélkül meghalnék.ki se megyek a lakásból.a védőnőnek is mondtam hogy jöjjön ő ha akar én ki nem megyek...37hkm.
2012. jún. 19. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
kínszenvedés ez a meleg!Sokat mocorog ám és egyre erősebbeket rúg!Mivel nagyon lent hordom,ezért néha olyan mintha ki akarná nyomni magát ott lent. :) 24hkm
2012. jún. 20. 06:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én pocaklakóm, úgy mint egy előző válaszolónak, inkább csak hajnalban és este mocorog, napközben csak elvétve.

Tegnap elmentünk este sétálni a férjemmel, igaz még akkor is 29 fok volt, és minden 2. padra le kellett ülnöm, mert annyira elfáradtam.

Pisilni én is sűrűbben járok, bár azt is tegyük hozzá, hogy a nagy hőségben 2X annyit is iszunk. Nem csoda, hogy sűrűn látogatjuk a wc-t.

29 hkm

2012. jún. 20. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!