Nektek is többet mocorog a babátok ebben a melegben? Hogy bírjátok? Mit csináltok ilyenkor?
Szenvedek! Nagyon durva már néha amit csinál! :D
37 hkm
Nálunk állandóan buli van odabent!Én meg szenvedek,sehogy se jó!Várom,hogy megszülessen,de a kisasszony jól érzi magát pocimban.
39 hetes kismama
Az enyém meg sem mozdul a melegben! Hajnalban és este, mikor már hűl a levegő bulizik. Napközben egyszer sem mozdul meg. Eszerint az én kislányom lusta. :) :(
Hogy bírom a meleget? Muszáj... még van 1 vizsgám a fősulin. Holnapra ráadásul extra meleget mondanak. Előre félek, mivel 40 km-re megyek itthonról.
27 hkm
Az én pocaklakóm, úgy mint egy előző válaszolónak, inkább csak hajnalban és este mocorog, napközben csak elvétve.
Tegnap elmentünk este sétálni a férjemmel, igaz még akkor is 29 fok volt, és minden 2. padra le kellett ülnöm, mert annyira elfáradtam.
Pisilni én is sűrűbben járok, bár azt is tegyük hozzá, hogy a nagy hőségben 2X annyit is iszunk. Nem csoda, hogy sűrűn látogatjuk a wc-t.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!