Anyukák mennyi volt a súlyotok, amikor teherbeestetek? Mennyivel szültetek és mikorra sikerült ledolgozni a felesleget?
Szia!en 60 kg voltam amikor terhes lettem vilag eletemben vekony voltam 178cm vagyok amikor szülni mentem 105 kg voltam szülés utan 3 honap es elhagytam a 45 kg ot hoza teszem nem edzettem hogy lemenyen
magatol lapos hasam van nem log a böröm a nunimig nem latszik hogy gyereket szültem es 45 kg hisztam senki nem hiszi el csak aki latott akkor striak van egy par darab a hasam oldalan de nem sok
kedves első :) hogy sikerült így leadnod? és hogy feszes lett a hasad?
hogy kérdező neked is válaszoljak, én 170cm és 55kiló voltam terhesség előtt. letettem a cigit, 12. héttől nem dolgoztam tehát csak úgy jöttek fel a plusz kilók. 20. hétig kb 18kiló jött fel, utána még 7. tehát 25kilót híztam. okés, pár kiló rám is fért. szülés után lement kb 10kiló, sajnos a szoptatás alatt, ami nagyon nem ment, így a pihenés és evés és minden hogy legyen tejem vissza jött 5kiló. fél éves a fiam, most vagyok 68kiló. még kb 8kilót le szeretnék adni, de igaz ami igaz, nem sokat teszek érte, nem tornázok rendesen. de megfogadtam hogy az évfordulónkra, azaz májusra legkésőbb lefogyok 60kilóra. remélem sikerül :)
5ös vagyok. az apró betűs részt nem olvastam :)
nekem a legnagyobb zavaró tényező az a hasam és a felkarom. combom és a fenekem is nagyobb, de az nem zavar, mindig is nagyon vékony voltam, most azok "tetszenek", bár lehetne kicsit feszesebb. a hasam katasztrófa, csíkos is és a csípőm is csíkos. felkarom meg egyszerűen nagy, löttyedt :) tehát kitartó hasazás és súlyzó-fekvőtámasz talán elég lenne, de ugye ennyitől nem biztos hogy feszesedne a bőrőm.
1.: 45kg, 60-nal szültem. 50-nel mentem haza, nagyon vizes voltam. 3 kiló maradt a szoptatás végéig, utána edzettem itthon, minden a régi volt, kivéve a mellemet.
2. 45 kg, 58-cal szültem. 52-vel mentem haza, de valahogy jobban néztem ki, és jobban is voltam. Vele lassabban ment le a súlyom, szerintem a korom miatt, 35 múltam már. És a bőröm is jobban megnyúlt. Aztán hirtelen lefogytam egy szomorú esemény miatt, nagyon sovány voltam. Aztán felment néhány kiló, ami előtte nem volt rám jellemző, és most tornázom, hogy formában legyek. A korral ez is változik sajnos. Striám nem volt, ezt megúsztam, de a hasam nem feszes, hiába nincs rajta husi.
Az elsonel 55 kg-mal kezdtem, 62-vel mentem szulni. Nem vagyok hizos tipus es a baba is kicsi volt. Majd lefogytam 43 kg-ra.
A masodiknal mar 52 kiloval kezdtem (ferjem kicsit helyrerazott, mert 43 mar anorexia volt es nem sikerul teherbeesnem), 61 kiloval mentem szulni. Ez a baba is kicsi volt. Most is 52 korul lehetek mert pont ugy nezek ki mint terhesseg elott. A hasam feszessege sinylette meg egy picit, lazabb mint volt. Szerencsere se csikok, se logo has. Mashol meg semmi valtozas :)
Első vagyok nem edzettem sem felüleseket sem csinaltam egyszerüen lement sokan azt mondtak genetika 3-16 eves koromverseny szinten atletizáltam ritmikus tornaztam talan enek tuthato be vagy anak hogy 2 szintes hatat vettem es a napi lepcsözes le tejcit melegiteni fölvinni le cümis üveget mosni felvinni hetköznapi lepcsözés azota sem edzem es 60 kg vagyok
barmit eszem ez nem megy föl :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!