Ti voltatok nőgyógyásznál mielőtt teherbeestetek volna? Úgy értem, amikor eldöntöttétek, hogy szeretnétek gyereket, előtte elmentetek kivizsgálásra? Nekem többen tanácsolják, hogy mindenképp menjek mielőtt terhes leszek.
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 09:16
1/11 anonim válasza:
Igen, és nem csak nőgyógyászhoz. Fogorvosnál is jártam és csináltattam egy labort is. Mi így vagyunk nyugodtak. Tudatos családtervezésnek hívják.
2/11 anonim válasza:
Fiamnál igen. A lányom jönni akart nagyon nem várta meg, hogy tervezzünk. :-)
3/11 anonim válasza:
Igen, és előtte letettem cigit, és elmentem a fogorvoshoz is ,hogy csinálja meg amit kell.
4/11 anonim válasza:
Igen, voltam rákszűrésen és mondtam, hogy szeretnénk babát. Azt mondta a dokim, hogy ha nem jönne össze fél évig, akkor menjek vissza. Visszamentem, akkor nézett hormonsort és egy év próbálkozás után átnézette a hasat is ultrahanggal, nézett cukorterhelést és hormonokat megint. NEm kértem, megnézte és nem magánorvos volt. 1,5 év után jött össze a babánk spontán, de addigra mindent átnéztek, adtak tanácsokat is, amit a meddőségin kívül még meg lehet csinálni.
5/11 anonim válasza:
1: De ezekre a helyekre rendszeresen jár az ember, nem?
Ha nem akar babát, akkor is.
Legalábbis én nem tudnám elképzelni, hogy egy évig ne csináltassak vérképet, hasi ultrahangot, vagy ne tartanám karban a fogaimat.
6/11 anonim válasza:
Igen, az utolsóval értek egyet. minden évben megyek laborra, rákszűresre és fogorvoshoz is. Szóval nem csak a baba miatt veszek részt ezeken az alapvető vizsgálatokon.
7/11 anonim válasza:
Szóval összefoglalva: semmi külön vizsgálatot nem csinálnék baba miatt, amit magam miatt, a saját egészségem karbantartása miatt nem teszek meg amúgy is.
8/11 anonim válasza:
Elég nehéz volt rávenni magam, hogy egyáltalán nőgyógyászhoz elmenjek, már maga a bejelentkezés is egy szenvedés. Így mire végre sikerült rávennem magam, addigra már ott volt a picike, szóval nem, nem voltam előtte nőgyógynál.
9/11 anonim válasza:
én nem voltam, mivel gyógyszert szedtem, így is évente legalább egyszer el kellett mennem beállítani a gyógyszert, ezért csak akkor mentme mikor már pozi volt a teszt...
10/11 anonim válasza:
3as vagyok, labort nem csináltatok évente, de rákszűrést pl igen, és fogorvoshoz is járok (4havonta a fogkőeltávolítás miatt) de amikor elterveztük,hogy babát szeretnénk, elmentem,hogy biztos nincs-e probléma, ha van akkor azt kezeljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!