Ti teljesen biztosak voltatok benne, hogy akartok gyereket, mikor teherbeestetek vagy azért volt egy kis aggály, félelem?
27 éves vagyok, férjem 32, 3 éve vagyunk házasok, 5 éve együtt. Ideje lenne gyereket vállalnuk, akarjuk is mindketten, de azért félünk is tőle. Engem sokszor teljesen kis apróságok bizonytalanítank el, (pl, hogy ezentúl nem tudok majd egy hétre felmenni a barátnőmhöz Pestre, mert a gyereket nagy hagyhatom, a munkából kimaradok, stb). Már tavaly volt egy pozi tesztem, akkor örültem is neki nagyon, de végül nem tudom mi történt, pár nap múlva megjött és akkor már a teszt is negatívat mutatott. Akkor azt mondtam, hogy ez egy jel volt, hogy még kell várni, úgysem voltunk biztosak benne, majd akkor, ha száz százalék lesz. De még most is van bennem félelem, néha annyira gyereknek érzem magam hozzá, én szeretek lustálkodni, filmezni, plázázni, egy gyerek mellett teljesen fel fog borulni az életem. Másrészt meg összeszorul a gyomrom, ha kisbabát látok, mert úgy érzem, hogy nekem is kell.
Nos, a lényeg, hogy bennetek nem voltak ilyen érzések? Tényleg meg kell várni, míg szemernyi kétely sem lesz bennem? És ha az sosem jön el?
Ugyan annyi idősek voltunk mint ti, csak 10 ève együtt, esküvő előtt, pàrom nagyon akarta, engedtem neki...
2 èvig semmi nem lett belőle elmentem orvoshoz kiderült gond van azt mondta 3 èv mire esetleg hormonkezeles segítet...őszintèn megkönnyebbültem , 2hónapr rà nem jött meg.
Nem bàntam meg!! Nagyon nem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!