Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyi volt a súlyotok...

Anyukák mennyi volt a súlyotok, amikor teherbeestetek? Mennyivel szültetek és mikorra sikerült ledolgozni a felesleget?

Figyelt kérdés
Van olyan testrész esetleg, amit pedig sehogy nem sikerült "formába hozni"? (gondolok itt megmaradt striák, bőr megereszkedése, vagy csak mondjuk már nem ugyanolyan a has, kar, fenék, comb, boka akármi :))
2015. jan. 30. 19:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
160 cm vagyok, 47 kg voltam, mikor terhes lettem, 72 kg, mikor szültem. A kórházból hazaérve 67 kg voltam, majd egy hónap múlva 58 kg. A fiam egy éves korában 52 kg, azóta sem ment lejjebb. A hasam hatalmas volt, striák lettek rajta sajnos, nem tudok velük mit kezdeni.
2015. jan. 31. 08:08
 22/23 anonim ***** válasza:

172 cm vagyok

1. baba:68 kilóval kezdtem,85-el mentem szülni.1 éves korára 55-re folytam(kemény edzéssel és diétával)

2. baba:62 kilóval kezdtem,73.5 kilóval mentem szülni.Mire 6 hetes lett 64 kiló voltam.

3. baba:65 kilóval kezdtem,72-vel mentem szülni.Semmi nem maradt rajtam,most olyan 65-67 kiló vagyok,de edzek,így ez inkább izom,mint zsír(kardió+súlyzós edzés)

Striák az első terhességem alatt lettek,mire a 2.-at vártam már kifehéredtek,összehúzódtak,és nem romlott a helyzet tovább.A hasam mondhatni lapos,de már nem olyan feszes,mint korábban(43 éves vagyok).

2015. jan. 31. 12:29
 23/23 anonim ***** válasza:
fiatal voltam 59 kiloval kezdtem +8 kilo jött fel 6 hetes kontrolon 57 voltam. Mindenki monsta h milyen szerencses vagyok de egyreszt nagyon nagyon odafigyeltem, masreszt nem vagyok szerencses, a mellem teljesen tönkrement mert nagyon megnött tele van striakkal a szopttatas vege ota meg tiszta national geographic....nagyon gaz.
2015. jan. 31. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!