Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mennyi volt a súlyotok...

Anyukák mennyi volt a súlyotok, amikor teherbeestetek? Mennyivel szültetek és mikorra sikerült ledolgozni a felesleget?

Figyelt kérdés
Van olyan testrész esetleg, amit pedig sehogy nem sikerült "formába hozni"? (gondolok itt megmaradt striák, bőr megereszkedése, vagy csak mondjuk már nem ugyanolyan a has, kar, fenék, comb, boka akármi :))
2015. jan. 30. 19:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54 kg voltam, 76-al mentem szülni. 66 kgal jottem ki a korhazbol, 6 kg ment le a baba fel eves koraig. Két naponta tornazom 30 percet. a hasam még eléggé log, zabalok mint allat a szoptatas miatt, gondolom majd lemegy dietaval a maradek 6 kg
2015. jan. 30. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
78al kezdtem, félidősen 72 voltam. 97el mentem szülni, 95el jöttem haza. Szoptatásközben híztam tovább 112-113nál álltam me. Most 67 vagyok.
2015. jan. 30. 21:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Első babámnál 57 kilóval kezdtem a terhességet, és 65 kilóval mentem szülni. Mikor kórházból hazaértünk 56 kiló voltam. Soha életemben nem voltam olyan vékony mint akkor, számomra meglepő volt.

Második terhességemet 63 kilóval kezdtem, most 27 hetes vagyok és 66 kiló. Remélem most is eltűnik minden felesleg a szülés után.

2015. jan. 30. 21:23
 14/23 anonim ***** válasza:
90-nel lettem terhes, 99-cel mentem szülni, 90-nel jöttem haza. Ez fél éve volt, azóta se föl-se le. Nincsenek striáim, nem ereszkedett meg a hasam. Csak a császármetszés nyoma utal arra, hogy várandós voltam.
2015. jan. 30. 21:26
 15/23 anonim ***** válasza:

47-el kezdtem 69 lett a vége, szülés után 1 héttel mértem magam 50 voltam, ami nem megy le tovább.

a hormonok megoldják, minusz baba, minusz lepény, stb, minusz rengeteg víz (ödémásak voltak a bokáim)

ami megmaradt majd egy év múlva is, ízületi- és derék fájdalmak, a bokáim rugalmatlanok, és narancsbőrös lett a fenekem alja, meg a combom hátoldala, nem is kicsit, arcomon terhesség alatt előjött pigmentfoltjaim visszahúzódtak, de akkor is látszanak

a hasamon viszont nem látszik semmi, feszes, lapos, nem stirás

2015. jan. 30. 21:52
 16/23 anonim ***** válasza:

65 kilóval lettem terhes, 88-cal mentem szülni. 83 kilóval jöttem ki a kórházból, szépen olvadtak le a kilók, de 74nél megállt a mérleg mutatója, se föl se le.

Striáim lettek, szélesebb lett a csípőm, nagyobb a fenekem.

2015. jan. 30. 21:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Mindhárom babánál kb.50 kg volt a kezdősúly. 60-61 kg voltam szülések napján. Pár hónapig még tartottam az 53-54 kg-ot, aztán sajnos mindig lementem 50-re.
2015. jan. 30. 22:13
 18/23 anonim ***** válasza:

97 kg voltam, mikor teherbe estem. Meg is ijedtem sz első védőnői méréskor, mert valahogy fel sem tűnt, hogy Ennyit híztam volna, és magam sem értettem, hogy mikor, hogyan történt. Kb 80 kg voltam előtte egy évvel, az is sok, de a 97 sokkoló volt.

99 kg- al mentem szülni, 93- al jöttem haza. Most 3 évvel később 64-67 kg között vagyok, a diétának köszönhetően.

2015. jan. 30. 22:19
 19/23 anonim ***** válasza:
62-vel estem teherbe, 68-cal mentem szülni. Szülés után 2 héttel 53 voltam, most 10 hónappal később 56-nál tartok. Terhességi diabéteszem volt + a babám súlyos állapotban került a PIC-re, nagyon sokat idegeskedtem. Szívesebben híztam volna el...
2015. jan. 30. 22:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Az elso babammal 57 kg-val estem teherbe,30kg-t hiztam, nagyon vizesedtem.Kb 3-4 honappal szules utan lett minden a regi, de utana tovabb fogytam, 52 kg lettem.172 cm vagyok, csont es bor voltam ezzel a sullyal.Nehany pici striam lett a combomon.

A masodik babammal 58 kg-val estem teherbe, 74 kg-val mentem szulni.1 het mulva lesz 2 hos a babam, 65 kg vagyok,de meg csak a heten kezdtem ismet sportolni(mentem volna korabban is,de csaszarom volt,igy kivartam mig az orvosom is egyetert)Szerencsere nem igazan latszik rajtam a sulytobblet, a csipomrol azert 1-2 kg lemehetne, de a hasam lapos, a fenekem pedig formasabb mint volt.Uj striaim nem lettek.

2015. jan. 30. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!