Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki rám kisgyerek...

Lencsibaba0121 kérdése:

Jogosan akadt ki rám kisgyerekes ismerősöm?

Figyelt kérdés

Onnan kezdeném, hogy valahogy mindig is borsózott a hátam attól, ha egy anyuka hirtelen elkezdett mindent a gyerekével csinálni. Értem itt ezalatt a bekakáltunk, szopcsizunk és egyéb hasonló tevékenységeket. Hasonlóan állok a hány fogatok van, tudtok-e már ezt meg ezt jellegű kérdésekhez is. Itt mondanám el, hogy nekem is van gyerekem, most 18 hónapos.

Egyik ismerősömmel összefutottam, ismerjük egymást régről, tudjuk milyen stílusa van a másiknak. Neki is most van pici gyereke. NAgy hévvel kérdezgetett, hogy hány fogatok van, tudtok-e már járni és egyebek, amire egy ideig válaszolgattam, de aztán elszakadt a cérnám! Megkérdezte, hogy szobatiszták vagyunk-e.... én meg erre nagy viccesen visszaszóltam, hogy a gyerek még nem, de nekem szerencsére már sikerült azzá válnom! Erre furin nézett, de csak feltette a következő kérdést, hogy és szopcsizunk-e még? Erre rávágtam neki, hogy a gyerek már nem, de én alkalom adtán még a férjemet részesítem benne! Erre közölte, hogy milyen buknó vagyok és ott hagyott! Értem én, hogy sokan ennyire együtt élnek a gyerekkel, na de nem lehet elfogadni, hogy van akinek ez nagyon nem jön be? Ti is így kiakadtatok volna?

2015. jan. 13. 10:09
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket. Mind a két tábornak igaza van, és én nem is akarok, akartam pálcát törni senki felett vagy eldönteni, hogy nekem van igazam. Csak meglepődtem, mert Ő sem volt ilyen.

Annak, aki lepontozott válaszokat, üzenem, hogy elég gyermeteg, és nem itt kellene kiélnie magát. Nekem azok a válaszok is hasznosak voltak, amik nem velem értettek egyet. Mert nem vagyok én mindentudó, hogy csak nekem lehet igazam!! És beszélgetni, megbeszélni, vitázni (értelmesen) jó dolog, főleg akkor, ha két nem egyező nézőpontról folyik! :)

2015. jan. 19. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!