Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Antitalentum anyuka a konyhában?

Antitalentum anyuka a konyhában?

Figyelt kérdés
Van itt még olyan rajtam kívül, aki a legegyszerűbb kaját is elszúrja, és bár odavan a gyerekeiért, rendeli a kaját, mert jót akar nekik??
2015. jan. 6. 15:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs gond, hogy te mást gondolsz. De már leírtad párszor, már mindenki megértette. Le lehet ezt írni normális hangnemben is.
2015. jan. 7. 19:17
 32/43 anonim ***** válasza:
A stílussal van gond. Én is visszapofáztam mert ugyan azt írod 2 napja.
2015. jan. 7. 19:19
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

"Jó béna lehetsz, első. Én 27 évesen lettem anyuka, mert előtte védekeztem. Minden akarat kérdése"

erre írtam vissza, mert védekeztem énis ugyhogy ne nagymenőzzön itt...aztán jött a többi kajarendelő

2015. jan. 7. 19:21
 34/43 anonim ***** válasza:
A te első kommented sem volt túl kedves. Erre írták ezt.
2015. jan. 7. 19:23
 35/43 anonim ***** válasza:
Bocs én főzök. És bár csak 1 gyerekem van és dolgozom 8 órában, mêgsem szóltam le a kérdezőt, mert nem főz, se téged mert 17 évesen szültél. Ez nem jött be 😊
2015. jan. 7. 19:27
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként miért is kéne lenézni mert nem vén szamárként szültem? :) Kiegyensúlyozott gyerekkort él, finom ételekkel :) Mindenünk meg van, sajna ez nem jött be :)
2015. jan. 7. 19:29
 37/43 anonim ***** válasza:

Amiért te lenézed a kérdezőt, mert nem főz. Nem attól lesz egy gyerek boldog, mert az anyukája főz vagy rendel. Egyébként az egyik kommentedbe 3 gyereket írtál már csak 1 van?

Azért a nagy büszkeségedben gondolj arra, hogyha esetleg a kapcsolatodban gond lesz, miből fogod eltartani a gyerekedet (vagy gyerekeidet). Én nem szültem 17 évesen, nem is esnék kétségbe, ha úgy alakulna, hogy egyedül kell eltartanim.

2015. jan. 7. 19:56
 38/43 anonim ***** válasza:
Én sem esnék kétségbe :) Igen 3 gyerekem van, de most azt hándigáltad fel, akit 17 évesen szültem, azért hoztam fel éppen őt példának.
2015. jan. 7. 20:14
 39/43 anonim ***** válasza:
Próbálj szöveget értelmezni. Pont azt írtam, hogy nem teszek megjegyzést azért, mert te korán szültél, én viszont nem felelőtlenül tettem meg ezt. Mégha az öregen is szül, aki nem úgy teszi, mint te 17 évesen, amit egyébként nem tudsz, hogy ki mennyi idős - ahogy az én koromat sem tudod😊 .
2015. jan. 7. 20:27
 40/43 anonim ***** válasza:
63%

"Jó béna lehetsz, első. Én 27 évesen lettem anyuka, mert előtte védekeztem. Minden akarat kérdése"

Ezt én írtam, eddig jól viselkedő trollként. pontosan azért, mert bunkón írtál első hozzászólóként, pusztán ennyit takart a kommentem.

Én nem nézlek le, hogy ennyi idősen szültél és mást sem, hogy nem főz. Nem ítélkezem, sőt tovább megyek, baromira nem érdekel ki hogyan él.

Remélem egyszer mindenki felfogja, hogy nem az számít, hogy valaki szoptat, tápszerezik, hordoz, babakocsizik, főz, rendel, ujjat szopat, vagy cumihoz nyúl, moshatózik, eldobhatózik, együtt alszik vagy külön, ritka nevet ad, vagy tucatot. Névtelenül ítélkezni, lenézni, az nagyon megy. Csak egyszer nézzen mindenki magába, söprögessen a saját háza táján.

Nem vezet háztartást, mert nem főz? Ki vagy te, hogy eldöntöd, mi tartozik az ő háztartásába? Ki vagy te, hogy eldöntöd, ez nem jó a gyerekeinek? Ki vagy te egyáltalán, hogy ilyen stílusban foglalsz véleményt? Ja, hogy csak arról van szó, hogy frusztrált vagy, szomorú, magányos és így vezeted le a hétköznapi feszkót, miközben mást megbántasz? Akkor bocs, inkább küldök pozitív energiát, mert neked van szükséged segítségre!

2015. jan. 7. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!