Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Antitalentum anyuka a konyhában?

Antitalentum anyuka a konyhában?

Figyelt kérdés
Van itt még olyan rajtam kívül, aki a legegyszerűbb kaját is elszúrja, és bár odavan a gyerekeiért, rendeli a kaját, mert jót akar nekik??
2015. jan. 6. 15:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel semmi baj, de biztos te is meg tudnál tanulni főzni :)

én rég főzök, de magamtól, nem tanítottak sajnos. mikor kicsi volt a gyerek és elkezdtük a hozzátáplálást, pepecseltem, aztán jöttek a kiegészítések, na akkor tanultam meg ténylegesen főzni, a baba szakácskönyvből :D

másik a főzelék-leves, ezek elronthatatlanok :) kaptam egy szakáécskönyvet, Pelle-főzőiskola, ebben is nagyon jól le van írva, ajánlom, hogy szerezd meg :)

sok sikert

2015. jan. 6. 21:41
 12/43 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy szerzi meg...inkább rendel az kényelmesebb
2015. jan. 6. 22:08
 13/43 A kérdező kommentje:
Persze, utolsó, rúgj belém ismeretlenül. Igen, valóban, kényelmes vagyok, végtére is 3 kisgyereket nevelek, vezetem a háztartást és még dolgozni is szoktam mellette, 4-5 óra alvással. Valóban, qrva kényelmes ember lehetek!
2015. jan. 7. 09:11
 14/43 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül. Anyukám se tud főzni meg mondjuk nem is szeret. Egy kezemen megtudom számolni hogy életembe mi az a főt étel amit anyukám főzött. Spenót (mirelit), zöldborsó főzelék üveges borsóból, csirkemáj "rizottó", frankfurti leves/kelkáposzta főzelék. Utóbbi úgy hogy ha levesnek állt neki akkor tuti főzelék lett belőle ha főzeléket akart akkor tuti híg lett így inkább levesnek neveztük. :)

Kb ennyi. Én épp ezért gyerek koromba főt ételt oviban, suliban vagy nagyszülőknél ettem. Mai napig nem is igénylem annyira, persze a férjem és a gyerek miatt főzök.

Mondjuk érdekes hogy talán pont ezért mert anyukám nem főzött én 8 évesen konyhába álltam és önmagam megtanultam főzni eleinte saját kútfőből kotyvasztottam (majd 10 évig azt hittem hogy a zöldborsó pörkölt az én találmányom) , aztán szakácskönyvből, meg gyereknek a recept klub volt a kedvenc műsorom. :)

2015. jan. 7. 09:22
 15/43 anonim ***** válasza:

Na és ha rendel, mert az kényelmesebb?! Akkor mi van?

Kap egy fekete pontot valami virtuális "szupermami" táblán a főzés részhez?!

Te talán nem szoktál néha pizzát vagy tortát rendelni? Nem vettél még kész süteményt, nem vásároltál cukrászdában? Nem hozatsz házhoz semmit?

Bizonyára nem használsz semmilyen dolgot, ami kicsit is megkönnyíti az életedet, ami kényelmes. A patakra jársz mosószappannal mosni, kifőzöd a textilpelenkát, magad szeged a konyharuhát, izzítod a szenet a vasalóba....

Ne legyél már ilyen álszent!

Adott egy ilyen szolgáltatás, az veszi igénybe, aki akarja.

2015. jan. 7. 09:26
 16/43 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2015. jan. 7. 09:37
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Jöhet a lepontozás!

Nem vagy egyedül. Én szintén béna vagyok a konyhában. Főzni nem nagyon tudok és teljesen őszintén, nem is szeretek. Sütni még gondolatban sem szoktam. Nálunk férjem főz. És kiválóan. 20 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elejétől ő főz, az első pillanattól kezdve elfogadta, hogy nem az én világom a főzés. Ha épp nincs megmelegítendő étel, akkor én is rendelek ételt magamnak és a gyereknek.

2015. jan. 7. 10:27
 18/43 anonim ***** válasza:
keres egy egyszerü receptet a neten és csináld meg vanak olyan receptek ahol képel lépésröl lépésre lehet megcsinálni az ételt .azt már csak nem rontanád el.
2015. jan. 7. 12:37
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
Vezeted a háztartást??? Na ne viccelj :D
2015. jan. 7. 13:46
 20/43 anonim ***** válasza:

Miert a haztartas vezetes csak a fozes? Szerintem ott a takaritas a mosas a vasalas bevasarlas mosogatas. Ne legyunk mar ennyire utalatosak csak azert, mert rendeli az ebedet es nem foz.

En azt mondom minden tiszteletem a nagycsaladosoke! Kell szervezo kezseg 3 gyerek osszehangolasahoz es a haztartashoz.

2015. jan. 7. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!