Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányaim lesznek! Erre a...

Ikerlányaim lesznek! Erre a két névre gondoltam: Polett és Babett. Szerintetek jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:03
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
12:14-es most megint ikreid lesznek?
2010. febr. 5. 12:19
 42/58 anonim ***** válasza:
13%
Hát mondjuk kisebbségiek körében divatos nevet biztos nem adnék a gyerekemnek. Ez a Rozi, Dzsenifer, Krisztofer és társai. Inkább akkor már Lolka és Bolka lennének.
2010. febr. 5. 12:26
 43/58 anonim ***** válasza:
A Rozi hogy kerül a képbe,ezer éves név
2010. febr. 5. 12:59
 44/58 anonim ***** válasza:
49%
Az én kislányom Kovács Emma Róza és nem kisebbség!! Jó lenne ha abba hagynátok a " köpködést"!
2010. febr. 5. 15:02
 45/58 anonim válasza:
40%

szia. Érdekesek a nevek, szépek is, de arra is kell gondolni manapság hogy elfogják e fogadni a társadalomba. Oviba, suliba. Ne csúfolják a neve miatt.

Ha választanom kéne akkor inkább a Polett, édesebb.

2010. febr. 5. 15:56
 46/58 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!

írtatok mindenfélét de valószínű hogy ez a két név lesz:)

2010. febr. 5. 20:15
 47/58 anonim ***** válasza:
41%
kolleganöm ikrei: Csenge és Kincső.. nagyon jok:)
2010. febr. 5. 20:57
 48/58 anonim ***** válasza:

Na én még csak írok egyet, még az elejefelé írtam, hogy gyönyörű nevek...........Szóval nem egyformák egyáltalán, mert a becézése úgyis Polli és Babi, így már kanyarban sem hasonlóak!!!!!

Olyan szépek!

Ezek legyenek!!!!!!

2010. febr. 6. 20:56
 49/58 anonim ***** válasza:
Én irtam a Babett anyós dolgot a Rejto konyvbol,mostanra már én is megbarátkoztam vele...aranyosak.Amugy csak egy nevet akartok nekik adni?Hogy esetleg választani tudjon ha nagyobb korában nem lesz vele kibékulve?
2010. febr. 7. 16:12
 50/58 anonim ***** válasza:

szia!

nagyon szépen hangzanak! ez a név is illene vmelyikhez ha az egyik kiesne: Linett

nálunk így van: Botond és Blanka. jó,tudom h nem ugyanaz a szitu,de sztem a legtöbben ha ikrekről van szó,valamilyen formában hasonlító,összecsengő nekvet választanak

sok boldogságot a lánykákhoz és jó egészséget !

2010. febr. 7. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!