Hát mondjuk kisebbségiek körében divatos nevet biztos nem adnék a gyerekemnek. Ez a Rozi, Dzsenifer, Krisztofer és társai. Inkább akkor már Lolka és Bolka lennének.
2010. febr. 5. 12:26
43/58 anonim válasza:
A Rozi hogy kerül a képbe,ezer éves név
2010. febr. 5. 12:59
44/58 anonim válasza:
Az én kislányom Kovács Emma Róza és nem kisebbség!! Jó lenne ha abba hagynátok a " köpködést"!
2010. febr. 5. 15:02
45/58 anonim válasza:
szia. Érdekesek a nevek, szépek is, de arra is kell gondolni manapság hogy elfogják e fogadni a társadalomba. Oviba, suliba. Ne csúfolják a neve miatt.
Ha választanom kéne akkor inkább a Polett, édesebb.
2010. febr. 5. 15:56
46/58 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!
írtatok mindenfélét de valószínű hogy ez a két név lesz:)
2010. febr. 5. 20:15
47/58 anonim válasza:
kolleganöm ikrei: Csenge és Kincső.. nagyon jok:)
2010. febr. 5. 20:57
48/58 anonim válasza:
Na én még csak írok egyet, még az elejefelé írtam, hogy gyönyörű nevek...........Szóval nem egyformák egyáltalán, mert a becézése úgyis Polli és Babi, így már kanyarban sem hasonlóak!!!!!
Olyan szépek!
Ezek legyenek!!!!!!
2010. febr. 6. 20:56
49/58 anonim válasza:
Én irtam a Babett anyós dolgot a Rejto konyvbol,mostanra már én is megbarátkoztam vele...aranyosak.Amugy csak egy nevet akartok nekik adni?Hogy esetleg választani tudjon ha nagyobb korában nem lesz vele kibékulve?
2010. febr. 7. 16:12
50/58 anonim válasza:
szia!
nagyon szépen hangzanak! ez a név is illene vmelyikhez ha az egyik kiesne: Linett
nálunk így van: Botond és Blanka. jó,tudom h nem ugyanaz a szitu,de sztem a legtöbben ha ikrekről van szó,valamilyen formában hasonlító,összecsengő nekvet választanak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!