Ikerlányaim lesznek! Erre a két névre gondoltam: Polett és Babett. Szerintetek jó?
20:12-es! Pont azok tetszenek Neked, mint nekem! :)
Szerintem szuper név a Polett és a Babett is!!!! Mindkettőt felajánlottam a páromnak, de nem engedte :(
Nekem is ikreim vannak és teljes mértékben egyet értek az előttem szóló ikres anyukával: ne adj nekik ilyen neveket, mivel 2 különálló emberkéről, különböző személyiségekről beszélünk, nem "egyen gyerekekről"!
Nekem speciel nem tetszenek (mesefigurákra emlékeztetnek, mint Lolka és Bolka), de dönts úgy, ahogy jónak látod!
Nekem sem tetszenek ezek a nevek. Bocs!
Én nem vagyok ikres anyuka, de szerintem tök jó, ha összecseng a két név. Vagy a becézésük.
Pl:Nikoletta és Viktória Niki-Viki
Szia! Nekem nem igazán tetszenek, még esetleg a Polett, de nem adnám az enyéimnek azt sem.
DE! Ne foglalkozz mások véleményével :)
Ha ikreim lennének, én is ilyesmit választanék, ami kicsit hasonlít, de mégis más. Sőt, így is van a gyermekeimnél, hiába nem ikrek :)
Gyerekkoromban egy családban két lányikerpár is született. Mindenki rajtuk röhögött az iskolában:
Hella - Bella és Tilla - Lilla
Nekem ha ikreim lennének tuti, hogy két különböző nevet választanék.
Szerintem nem jó, ha ennyire hasonló neveket választasz. Még ha kétpetéjüek, akkor is állandóan össze fogják őket keverni és ez nem jó.
Amúgy a Polett nagyon tetszik. Ha hasonlóságot szeretnél mondhuk válassz egy másik P betűs nevet, de hás hangzásút. Panna, Petra.
Amúgy az én ikreim kezdőbetűje megyegyezik az én és a férjem keresztnevének kezdőbetűjével. Mármint A-A és T-T.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!