Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányaim lesznek! Erre a...

Ikerlányaim lesznek! Erre a két névre gondoltam: Polett és Babett. Szerintetek jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:03
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

20:12-es! Pont azok tetszenek Neked, mint nekem! :)

Szerintem szuper név a Polett és a Babett is!!!! Mindkettőt felajánlottam a páromnak, de nem engedte :(

2010. febr. 2. 20:20
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
örülök ^^
2010. febr. 2. 20:27
 13/58 A kérdező kommentje:
dejó:)azért valakinek tetszenek is
2010. febr. 2. 20:35
 14/58 anonim ***** válasza:
60%

Nekem is ikreim vannak és teljes mértékben egyet értek az előttem szóló ikres anyukával: ne adj nekik ilyen neveket, mivel 2 különálló emberkéről, különböző személyiségekről beszélünk, nem "egyen gyerekekről"!

Nekem speciel nem tetszenek (mesefigurákra emlékeztetnek, mint Lolka és Bolka), de dönts úgy, ahogy jónak látod!

2010. febr. 2. 20:51
 15/58 anonim ***** válasza:
52%
Bocs de a kutyámat hívták így(Babett) én tuti nem adnám!
2010. febr. 2. 21:18
 16/58 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sem tetszenek ezek a nevek. Bocs!

Én nem vagyok ikres anyuka, de szerintem tök jó, ha összecseng a két név. Vagy a becézésük.

Pl:Nikoletta és Viktória Niki-Viki

2010. febr. 2. 21:47
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Polett teszi valahogy furcsává.De ha külön nézem őket,mindkét név jó.Nekem olyan "mesés" ahogy igy együtt mondom őket.
2010. febr. 2. 22:24
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem nem igazán tetszenek, még esetleg a Polett, de nem adnám az enyéimnek azt sem.

DE! Ne foglalkozz mások véleményével :)

Ha ikreim lennének, én is ilyesmit választanék, ami kicsit hasonlít, de mégis más. Sőt, így is van a gyermekeimnél, hiába nem ikrek :)

2010. febr. 3. 09:30
 19/58 anonim ***** válasza:
59%

Gyerekkoromban egy családban két lányikerpár is született. Mindenki rajtuk röhögött az iskolában:

Hella - Bella és Tilla - Lilla

Nekem ha ikreim lennének tuti, hogy két különböző nevet választanék.

2010. febr. 3. 14:20
 20/58 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem nem jó, ha ennyire hasonló neveket választasz. Még ha kétpetéjüek, akkor is állandóan össze fogják őket keverni és ez nem jó.

Amúgy a Polett nagyon tetszik. Ha hasonlóságot szeretnél mondhuk válassz egy másik P betűs nevet, de hás hangzásút. Panna, Petra.

Amúgy az én ikreim kezdőbetűje megyegyezik az én és a férjem keresztnevének kezdőbetűjével. Mármint A-A és T-T.:)

2010. febr. 4. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!