Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányaim lesznek! Erre a...

Ikerlányaim lesznek! Erre a két névre gondoltam: Polett és Babett. Szerintetek jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:03
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
50%
Hát én azt hittem valami vicc ez a kérdés. Mintha rajzfilm figurák lennének. Elképzelem, hogy találkoznánk és mondanád ő itt Polett ő meg Babett, hát iparkodnom kéne, hogy visszafojtsam a röhögést. De sokan vannak akiknek tetszik.
2010. febr. 4. 22:18
 22/58 anonim ***** válasza:
42%

A Polett jó, de a Babettet még nem hallottam...

A barátnőm szerint ez olyan mint a Bob és Bobek...

Én tuti, hogy különböző hangzású neveket választanék!

2010. febr. 4. 22:35
 23/58 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem válassz más nevet, mert:

1. Kiskorban még talán elmegy, de suliban keményen szivatni fogják őket ezért, hidd el.

2. Képzeld már el, hogy mi lesz ha felnő? Egyiket sem fogják komolyan venni ilyen nevekkel

Néha annyira nem gondolkoznak a szülők, hogy a névvel, amit adtak annak a szegény gyereknek le is kell élni az életét!

2010. febr. 5. 01:56
 24/58 anonim ***** válasza:
16%
Ennél még a Csinnadratta és Inkontinencia is életszagúbb.
2010. febr. 5. 04:40
 25/58 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tetszik. Annyi hülye névvel rohangálnak mostanában a gyerekek, ha neked ez tetszik add nekik nyugodtan. Szerintem nem lehet rosszabb, mint most a nagy évi átlag. És ők sem kérdeztek senkit. De nekem tetszik. Pont a mesebelisége miatt. Én a kislányomnak Mankát adnék, de a párom lehurrogott. És hát neki is van beleszólása.
2010. febr. 5. 07:05
 26/58 anonim ***** válasza:
28%
annyira nem tetszik(bocs!),de mit szolnátok a Laura és Tamara nevekhez?
2010. febr. 5. 07:39
 27/58 anonim ***** válasza:
43%

Miért nem adsz nekik 2 - 2 keresztnevet. Nekünk mind a két lányunknak 2 keresztneve van, igaz nem ikrek és 4 év korkülönbség van köztük. Nem hasonlít egyik nevük sem a másik nevére. De te csinálhatnád, hogy az első keresztnevük hasonlít, a második pedig nem.

Majd írd meg, miket választottatok végül.

Mikorra várod őket?

Jó babavárást és sok boldogságot!

2010. febr. 5. 07:53
 28/58 anonim ***** válasza:
60%
Egyik Rejtő könyvben van a Babett anyo,nekem az jutott .
2010. febr. 5. 08:37
 29/58 anonim ***** válasza:
60%
eszembe rögtön,nemtudomm,én nem adnám,de ahogy gondolod.
2010. febr. 5. 08:41
 30/58 anonim ***** válasza:
61%
WOW! Naggggyon jóóó! A Polett gyönyörű név! Ikreknek igenis ilyen nevet adj, ami hasonló! Végülis ők is hasonlóak, nem értem, miért szólják le. Gratu a csöppségekhez!
2010. febr. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!