Ikerlányaim lesznek! Erre a két névre gondoltam: Polett és Babett. Szerintetek jó?
Szia, ne haragudj nekem nem tetszenek ezek a nevek. Olyan, mintha valami mesében lennének.
De természetesen, ha neked tetszik, nyugodtan adhatod.
Jó egészséget a lányokhoz! Boldog babavárást!
A Polett tetszik (kiskoromban mindig könyörögtem, hogy hadd lehessena az a nevem :), a Babett nem annyira, de nem rossz azért.
Csak szerintem ikreknél nem olyan jó ennyire összecsengő nevet adni, mert senki nem fogja tudni, melyik melyik. Mármint a család igen, de pl. oviban, iskolában, mindig keverni fogják a nevüket. Én jártam gyerekkoromban lovasiskolába, ott volt két ikerlány, egy Dóri meg egy Nóri, és sosem tudtuk, hogy melyik melyik. Pedig nem hordtak egyforma ruhát meg semmi ilyen, de hát majdnem ugyan az volt a nevük.
érdekes pedig én épp azért akarom mert hasonló a két név és mégse ugyanaz:)mint az ikrek:hasonlítanak de két másik ember
milyen neveket ajánl az akinek ez a 2 nem tetszik?
Ikreim vannak,és függetlenül attól,h nem tetszik a két név-mert a te gyerekeid nevének neked kell tetszeni és nem nekem:))- ,én is azt ajánlom,h ne név-párt válassz,hanem két nevet.Ők nem egy csomag,akik jaj de édesek,mert Hanna-Panna,meg Viktor-Viktória,hanem két külön gyerek.Éppen elég problémájuk lesz az ikerséggel-lelki-,ne tetézd még a nevükkel is.Ne azt érezzék később,h azért lett ez és ez a nevük,mert jól hangzik együtt,hanem azt,h azért lett a nevük az ami,mert anyáéknak az egyik ezért tetszett, a másik azért.
Az én ikerlányaim neve Rege és Édua,annyi az összecsengés,h mindkettő régi magyar név.:)
Szia!
Ne haragudj de nekem se tetszenek. Még nem is nagyon hallottam ezeket a neveket.
Kár volt rákérdezni,itt a többség úgyis le akar beszélni ^^
Nekem nagyon tetszenek, főleg a Polett ^^ És szerintem nem kislányos egyik sem,nekem egyértelműen két viktoriánus kori hölgy jut eszembe ^^
Ez azért csak jelent valamit nem? ^^
Nem lebeszélés gyanánt,csak névként bennem még az Odett és Lotti is felmerülne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!