Jobban járok ha szülök még egy gyereket? Munkám nincs, és mivel nagyon szeretnék egy kislányt szülni, úgy gondoltam miért ne ha már úgyis itthon "unatkozom".
Csak azért szülni, mert úgyis otthon vagy és unatkozol.
Basszus a 3. gyereket is fel kell nevelni, etetni, ruházni és nem csak azelső években
csatlakoznék az elsőhöz, ezzel kiegészítve: és mi lesz, ha a harmadik is kisfiú lesz?!
nem a jó indokokkal akarsz gyereket vállalni...ha érted, mire gondolok....
Húúú...bocs most ez a kérdés megrázott. Tényleg csak azért vállalnál még egy babát, hogy anyagilag jobban megérje?
Amúgy meg mifene? Minél több gyerek annál több kiadás is van, nem? Vagy nem kell etetni, ruházni, taníttatni? Vagy majd csak úgy él bele ő is a világba?
Ha még egy babát szeretnél, mert tényleg szeretnél, akkor vállalj.
Anyagi jobblét miatt, és mert unatkozol, azért ne vállalj!
A második mondatomban irtam,hogy nagyon szeretnék egy kislányt..............
Szóval nem a SEGÍÍÍLY miatt, csak mivel nem dolgozom, azon gondolkodom, hogy jobban-e járnék anyagilag. És ráadásul megint babázhaték...
Tulajdonképpen most az a helyzet, hogy akár szülhetsz is.
Akkor meg miért ne? Minél fiatalabb az anyuka és minél kisebb a korkülönbség a testvérek között, annál jobb.
Egyébként meg miért ne kalkuláljon az ember az anyagiakkal is? 3 gyerektől nagycsaládosok vagytok, mehetsz gyetre pl, és egy csomó támogatásra, kedvezményre jogosultak lesztek. Ha nem pusztán a segélyek miatt szülöd, akkor nehogy már azok rettentsenek el :)
Szerintem he lemész főállású anyának, akkor majd abból megéltek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
vagyis gyes+3 gyrek után csp=éhenhaláshoz is kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!