Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jobban járok ha szülök még...

Jobban járok ha szülök még egy gyereket? Munkám nincs, és mivel nagyon szeretnék egy kislányt szülni, úgy gondoltam miért ne ha már úgyis itthon "unatkozom".

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy anyagilag jobban-e járnék három gyerekkel ha amúgy is itthon vagyok?
2011. ápr. 11. 17:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

Csak azért szülni, mert úgyis otthon vagy és unatkozol.

Basszus a 3. gyereket is fel kell nevelni, etetni, ruházni és nem csak azelső években

2011. ápr. 11. 17:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennél jobb unaloműző nincs. Szóval hajrá!
2011. ápr. 11. 17:44
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Persze hogy jobban járnál! Több lenne a segíííly. Amúgy jó érzés lesz a harmadik gyereknek, hogy ő csak azért kellett mert unatkoztál és több pénzt szerettél volna!
2011. ápr. 11. 17:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

csatlakoznék az elsőhöz, ezzel kiegészítve: és mi lesz, ha a harmadik is kisfiú lesz?!

nem a jó indokokkal akarsz gyereket vállalni...ha érted, mire gondolok....

2011. ápr. 11. 17:48
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Húúú...bocs most ez a kérdés megrázott. Tényleg csak azért vállalnál még egy babát, hogy anyagilag jobban megérje?

Amúgy meg mifene? Minél több gyerek annál több kiadás is van, nem? Vagy nem kell etetni, ruházni, taníttatni? Vagy majd csak úgy él bele ő is a világba?

Ha még egy babát szeretnél, mert tényleg szeretnél, akkor vállalj.

Anyagi jobblét miatt, és mert unatkozol, azért ne vállalj!

2011. ápr. 11. 17:50
 6/20 A kérdező kommentje:

A második mondatomban irtam,hogy nagyon szeretnék egy kislányt..............

Szóval nem a SEGÍÍÍLY miatt, csak mivel nem dolgozom, azon gondolkodom, hogy jobban-e járnék anyagilag. És ráadásul megint babázhaték...

2011. ápr. 11. 17:52
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

Tulajdonképpen most az a helyzet, hogy akár szülhetsz is.

Akkor meg miért ne? Minél fiatalabb az anyuka és minél kisebb a korkülönbség a testvérek között, annál jobb.

Egyébként meg miért ne kalkuláljon az ember az anyagiakkal is? 3 gyerektől nagycsaládosok vagytok, mehetsz gyetre pl, és egy csomó támogatásra, kedvezményre jogosultak lesztek. Ha nem pusztán a segélyek miatt szülöd, akkor nehogy már azok rettentsenek el :)

2011. ápr. 11. 17:54
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
akkor menjél keress munkát.
2011. ápr. 11. 17:54
 9/20 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szeretnék még gyereket szülni. (elsősorban kislányt)Ami visszatart, az az, hogy nem dolgozom.Ezért kérdeztem,hogy vajon jobban kijönnénk-e anyagilag egy 3. gyerekkel...
2011. ápr. 11. 17:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem he lemész főállású anyának, akkor majd abból megéltek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

vagyis gyes+3 gyrek után csp=éhenhaláshoz is kevés

2011. ápr. 11. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!