Jobban járok ha szülök még egy gyereket? Munkám nincs, és mivel nagyon szeretnék egy kislányt szülni, úgy gondoltam miért ne ha már úgyis itthon "unatkozom".
egyszer már írtam fentebb.
az állam sosem fog annyival támogatni, amennyibe egy gyerek tisztességes felnevelése kerül. Nagyon felháborít a kérdésed, de válaszolok rá: nem, anyagilag nem fogja jobban megérni. Gyereket szeretetből kell szülni, nem érdekből. Az meg külön felháborít, hogy csak lányban gondolkodsz. Ha fiú lesz mehet a levesbe?!!!
Szerintem he lemész = szerinted ha elmész
akart lenni
ue
Mindenkinek köszönöm a válaszokat...azt hiszem félig-meddig rosszul raktam fel a kérdést bár a kommentben irtam még hozzá...
NAGYON szeretnék még gyereket szülni és pont az anyagiak miatt félek...
Itthon vagyok, havi 26 ezer a családi pótlék. Ha szülök még egy babát akkor is itthon vagyok havi kb.70 ezer-ből.
Ki lehet igy jönni? Vagyis jobban kijönnénk anyagilag? Í gy értettem a kérdést...
Hát, szerintem nem. Hiába kapnál többet, több mindenre is kellene költened. Csak a legszükségesebbek: pelenka minden mennyiségben, törlőkendők, ilyen-olyan kencék, ruhák (mert ha jól értem, lányod még nincs, ergo neki való ruhácskák sincsenek), ha nincs tej, akkor tápszer stb...Aztán később még több lesz...De ezeket te is tudod!
Szóval, nem hiszem, hogy jobban járnál!
Valóban, egy kicsit rosszul tetted fel a kérdést, sokak zsebében kinyílt a bicska, de ez nem ide tartozik!
Értelek, de szerintem nem jó ötlet, anyagilag szinte biztos, hogy nem jársz jól, hiába hangzik többnek a a bevétel, a kiadásod sokkal több lesz!
Családipótlék három gyerekre 16000*3= 48000Ft +
gyes majd gyet 25000Ft a legkisebb 8 éves koráig...
Ingyen étkezés, ingyen tankönyv a gyerekeknek kb enyi a bevételi oldala.
te most vagy kamuból írtad ki ezt a kérdést
vagy annyira szánalmas vagy,hogy inkább nem is válaszolok rá
Annyi a gond,hogy ha szülnél egy harmadikat,akkor bár átmenetileg jobban járnál,de ha a harmadik is ovis lesz,akkor meg ugye már nincs pénz,nincs juttatás,és nehezebb,bár igaz,hogy ingyen tankönyv,étkeztetés,de mégis,erre nem lehet alapozni.
Amúgy meg magyar vagy?Akkor szüljél!!!!!Én ezt gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!