Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikerlányaim lesznek! Erre a...

Ikerlányaim lesznek! Erre a két névre gondoltam: Polett és Babett. Szerintetek jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:03
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
0%
Szia nekem is két iker kis lányom van ! Én nem adnék nekik ilyen nagyon hasonló nevet mert tényleg cikizni fogják őket a suliban most mondok egy példát hülyeség lesz de nem baj Na mondjuk a mind a két lányod felnőtt korában sikeres rádió bemondó lesz akkor úgy fogják bemutatni hogy jó reggelt én .... Babett vagyok ő pedig itt a testvérem Polett most figyel 23 évesen hát azért ... de az én kis lányaimnak az a neve hogy Floransz és Dzsenifer én csak azért adtam ezt a nevet nekik mert nekem tetszik !
2010. febr. 5. 09:00
 32/58 anonim ***** válasza:

nekem se tetszenek nagyon. de az igaz, hogy a kettő együtt mesebeli. ami szerintem nem baj :)

az én lányomat Pintér Panninak hívják. ez alapból összecseng. baromkodtunk párommal, hogy a következő lánynak milyen nevet adunk. röhögve mondtam: Polli.... mire húgom megszólal: gyerekek, nem egy mesében lakunk!!! :D igaza van. :D

egyébként olyan neveket adj, amit a szíved diktál, jönni fog magától...

2010. febr. 5. 10:52
 33/58 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kell magadban tisztáznod, hogy miként tekintesz a gyerekeidre. Egyként vagy legalábbis egybetartozóként, vagy két külön önálló személyiségként. Ha az előbbit érzed közelebb magadhoz, akkor érdemes ilyen hasonló nevekben gondolkoznod. Én az ikreim névválasztásakor inkább arra törekedtem, hogy jól megkülönböztethető neveket adjunk, amik se becézve sem nem becézve nem félrehallható, illetve, hogy hangsúlyozzam önálló lényüket. És persze passzoljanak a vezetéknévhez.

A konkrét névválasztásban viszont csak magadra hallgass, mert Te szólítod majd így őket életed végéig, nem az itt válaszolók.

Gratulálok a lányokhoz :-)

2010. febr. 5. 10:54
 34/58 anonim ***** válasza:
68%
Ha ilyen sorsdöntő nevet szánsz nekik, akkor hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy aranytálcán kínálja magát a Molett és Bagett iskolai keresztség, ami nem egy-két év szívás a legönmarcangolóbb korukban se. Lehet, hogy az empatikus szemlélet teljes hiányával kissé korai a gyerekvállalás. Akkor is, ha népbetegség.
2010. febr. 5. 11:04
 35/58 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem azt kell magadban tisztáznod, hogy miként tekintesz a gyerekeidre. Egyként vagy legalábbis egybetartozóként, vagy két külön önálló személyiségként. Ha az előbbit érzed közelebb magadhoz, akkor érdemes ilyen hasonló nevekben gondolkoznod. Én az ikreim névválasztásakor inkább arra törekedtem, hogy jól megkülönböztethető neveket adjunk, amik se becézve sem nem becézve nem félrehallható, illetve, hogy hangsúlyozzam önálló lényüket. És persze passzoljanak a vezetéknévhez.

A konkrét névválasztásban viszont csak magadra hallgass, mert Te szólítod majd így őket életed végéig, nem az itt válaszolók.

Gratulálok a lányokhoz :-)

2010. febr. 5. 11:08
 36/58 anonim ***** válasza:

Molett és Bagett? te aztán kreatív vagy. akkor lesz vicces, hogyha csontsovány 55 kilós 175 centis lányok lesznek...

minden nevet lehet gúnyolni valamilyen formában, élő példa, a gonosz emberek jó szórakozása. nem kell foglalkozni vele. egyébként ha meg te mindig azzal foglalkozol, hogy másik mit gondolnak rólad, hogyan gúnyolnak, akkor szép életed lehet. merengj el ezen. attól még, hogy nem tetszik két név, nem kell ilyen stílusban válaszolni. gondolom téged sokat bántottak, és nem tanítottak meg, hogy kezeld a helyzetet, ezért vagy ennyire undok. a szüleidnek puszi!

2010. febr. 5. 11:12
 37/58 anonim ***** válasza:
A Babett helyett nem lehetne valami mást?Colette,vagy Nikolett vagy Anett?
2010. febr. 5. 11:14
 38/58 anonim ***** válasza:
Ennyi válasz után hogy döntesz? Majd írd meg, érdekel!
2010. febr. 5. 12:09
 39/58 anonim ***** válasza:
0%
itt vagyok Floransz és Dzsenifer anyuja holnap után meg fog születni a két kis lányom Mira és Karolina csak hogy mások boldogak legyenek :P azért irom ide !!
2010. febr. 5. 12:14
 40/58 anonim ***** válasza:

Szerintem a ket nev nem annyira hasonlit egymasra, mint ahogy itt sokan irtak! Teljesen mas betuk, teljesen mas nevek. Nekem abszolut nem hasonlok, pont jok. Viszont csak a Polett tetszik, a Babett abszolut nem. A Babettrol a babetta jut eszembe, a regi motor.

De az, hogy kinek mi tetszik teljesen relativ. Mindenkinek mas tetszik.

Tobben is leszoltak ezt a ket nevet, de amit ok adtak a lanyaiknak, meg rosszabb nevek szerintem.

Fontos, hogy passzoljon a ti vezeteknevetekhez, es igazan, szivedbol tetszenek a nevek.

Ha masokat kerdezel meg rola, akkor ugy erzem, hogy nem szivbol tetszik ez a ket nev neked!

Meg nezegessel es valogassal, es ird le, mondd ki a neveket.

En 3-as ikreket ismerek, oket Ivett, Anett, Bernadett-nek hivjak.

Es ezek a nevek? Lola, Lara, Lora. Nagyon hasonloak, de a te neveid nem hasonloak, szerintem.

Boldog babavarast, es jo egeszseget kivanok neked!:)

2010. febr. 5. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!