Meleg pasi hogy találhatna anyát a gyerekeinek? Részletesen lent
28 éves meleg pasi vagyok, aki az "igazi" elvesztése után tejesen kiábrándult a pasikból. Egy ideig próbálkoztam lányokkal is, hátha menni fog, de csak rövid ideig ment. Hinni akartam abban, hogy megházasodhatok és családot alapíthatok, mint a "normális" emberek. Nagyon szerettem volna mindig is utódokat, azonban rájöttem, hogy nem tudnék úgy élni éveken át egy nővel, hogy ő testiséget vár el tőlem, illetve szerelmet, de én nem tudom viszonozni. Nem tudnék így becsapni egy nőt sem, de magamat se. Rövid ideig azonban voltak illúzióim. Azt sem tudom, hogy mikor leszek képes újra megnyílni egy férfinak, hiszen 3 éve nem voltam már pasival. Gyereket viszont nagyon szeretnék. Viszont fogalmam sincs hogy oldjam meg. Azt szeretném, hogy boldogan nőjön fel. Csak azt tudnám elképzelni, hogy nyílt kártyákkal megpróbálnék keresni egy lányt, aki szintén szeretne gyereket, de mondjuk a nők iránt vonzódik, vagy nem is tudom. Én hajlandó lennék a nővel való együttélésre, a gyerek érdekében, de csak úgy ha nem kéne őt ámítanom és belemenne az együttélésbe szex nélkül. Ha neki közben lenne barátja vagy párja, engem nem zavarna. Azt nehezen tudnám elképzelni, hogy egy nő úgy belém szeressen, hogy elfogadja, hogy sosem tudnám viszonozni az érzéseit. Még ha néha menne i a szex, mert megszeretném őt olyan szinten.. Ez akkor sem lenne "igazi"
Bocs lehet hülyeségeket és utópisztikus dolgokat írok, de annyit agyaltam már azon hogy lehetne megoldani. Bántó megjegyzésekből nem kérnék, köszi. Leginkább olyan melegek válaszát várnám, akik valahogy meg tudták oldani a gyermekvállalást, de persze minden értelmes véleményt szívesen fogadok.
Erről van szó 11#-es, Nem a szexuális orientáció az egyetlen, magatartásminta amit egy ilyen módon együtt élő 2 ember közvetít. Nem automatizmusok ezek. A külföldi példa meg csak annyiban számít, ha külföldön élnétek. Ugyanis a környezet is meghatározó.
Nem a szexuális identitástól lesz valaki valamilyen szülő (ezt magamtól is tudom, köszi) és ne is ezt írtam. De gondoljunk bele, hogy mennyi félelem, titkolózás, kínos szituáció érhet minden érintettet ITT Magyarországon és nap mint nap. Ezt is tudni kéne ám kezelni.
Hiába működik ez jól külföldön, mi ebben a kultúrkörben élünk, ebben az értékrendben. Itt kell nevelnünk a gyerekeinket. A környezet pedig nem jelent túl nagy segítséget (tolerancia, a másság tisztelete stb.).
Elméletileg egyedülállóként is lehet örökbefogadni, gyarkolatban a várólista legvégére kerülsz és mindig be fognak előzni a párok...
Viszont ha van olyan betegség, amit úgy gondolsz, hogy kezelni tudnál és nem zavarna egy gyereknél, pl.: cukorbetegség, lisztérzékenység, allergia stb... akkor jóval nagyobb esélyed lenne sőt ha a származása sem zavar (pl. sokan kizárják, h roma gyereket fogadjanak örökbe) akkor még nagyobb az esélyed.Illetve a legtöbben csecsemőt akarnak, ha szóba jöhetne egy 3 éves vagy idősebb is, akkor még jobbak lennének az esélyek.
Érdemes lenne utánakérdezned. Viszont én titkolnám,h meleg vagyok, m sosem lehet tudni, mikor fogsz ki egy vaskalapos ügyintézőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!