Sok nő miért hiszi azt, hogy egy gyerek majd változtat a kapcsolatukon?
Rengeteg ilyennel találkoztam már, némelyiket szívesen felpofoztam volna.
Komolyan nem értem. Sok olyan nőt ismerek, aki egyedül neveli a gyerekét, folyton panaszkodik, hogy a pasija ilyen-olyan szemét volt, otthagyta, stb. Aztán rendre kiderül, hogy a nő átvágta a pasit, "donornak" használta, hogy legyen azért egy gyereke, hogy "ezzel majd úgyis mellettem marad és nem hagy el". (tudom, hogy gyerekcsináláshoz a férfi is kell, de nem egy olyan esetet tudok, hogy a nő direkt átvágta a pasit, kiszúrta a gumit, stb stb)
Ez a durvább eset, de amikor véletlen becsúszik, nem akarnak gyereket, de a nő megtartja, amikor még magát sem képes eltartani, csak azért, hogy majd a fiúja így mellette marad.....ezeket nem tudom megérteni. Hogyan lehet így gondolkodni?
Hisz ezzel pont az ellenkezőjét érik el, elijesztik vele a párjukat, ők meg rendre meg vannak róla győződve, hogy a pasi a hibás, mert blablabla.
Tudom, hogy a férfiak sem szentek, de nem értem ezeket a nőket.
Miért gondolják azt, hogy "szülök neki egy vagy két gyereket akkor biztos mellettem marad" ?
Ismertek ilyeneket? Mit gondoltok róluk?
23/L
Ha terhes leszel, majd megtudod...
A nők agyában ha gyerek kerül a képbe akkor elpattan valami.
Leginkább ahhoz tudom hasonlítani mintha te találnál egy kis árva kölyökkutyát a hideg aluljáróban éjszaka.
Nem tudnád otthagyni.
Na a nők is ilyenek ha terhesek lesznek, nem tudják elengedni, mert nem könnyű...
22:36
Nem csak így lehet számolgatni ám!
Lakik a szomszédban egy nőnemű, aki 3 apától kapja a gyerektartásokat,
és nagyon odafigyelt rá, hogy kizárólag tehetős pasastól essen "véletlenül" teherbe!
A havi bevétele az elmondása szerint 5-600ezer között van, + az ajándékok, + az üdülések, stb...
(Persze csak kizárólag a gyerekek érdekében megy nyaralni is!)
Amikor meg pasizni támad kedve, csak hív egy bébicsőszt!!
Azért mert ideig óráig működik is, legalább egy kicsit is tisztességes férfi sem lép ám ilyenkor könnyen.
Az más kérdés, hogy hamar rájönnek a felek, hogy ez így szörnyű élet, de azért ha jobban megnézed, a normálisabb férfiak egy része évekig húzza ám a szakítást, pontosan a gyerek miatt.
Persze ez nagy szemétség ám a nőktől, akik így fogják meg a férfit, és kockázatos is, mert azért sokan azonnal lelépnek, de mivel sok esetben bejön és működik ez az ócska trükk, ezért míg világ a világ, fognak a nők ezzel élni, visszaélni.
Nagyon sajnálom azokat a gyerekeket, akik így és ezért jönnek a világra.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!