Sok nő miért hiszi azt, hogy egy gyerek majd változtat a kapcsolatukon?
Rengeteg ilyennel találkoztam már, némelyiket szívesen felpofoztam volna.
Komolyan nem értem. Sok olyan nőt ismerek, aki egyedül neveli a gyerekét, folyton panaszkodik, hogy a pasija ilyen-olyan szemét volt, otthagyta, stb. Aztán rendre kiderül, hogy a nő átvágta a pasit, "donornak" használta, hogy legyen azért egy gyereke, hogy "ezzel majd úgyis mellettem marad és nem hagy el". (tudom, hogy gyerekcsináláshoz a férfi is kell, de nem egy olyan esetet tudok, hogy a nő direkt átvágta a pasit, kiszúrta a gumit, stb stb)
Ez a durvább eset, de amikor véletlen becsúszik, nem akarnak gyereket, de a nő megtartja, amikor még magát sem képes eltartani, csak azért, hogy majd a fiúja így mellette marad.....ezeket nem tudom megérteni. Hogyan lehet így gondolkodni?
Hisz ezzel pont az ellenkezőjét érik el, elijesztik vele a párjukat, ők meg rendre meg vannak róla győződve, hogy a pasi a hibás, mert blablabla.
Tudom, hogy a férfiak sem szentek, de nem értem ezeket a nőket.
Miért gondolják azt, hogy "szülök neki egy vagy két gyereket akkor biztos mellettem marad" ?
Ismertek ilyeneket? Mit gondoltok róluk?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!