Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok nő miért hiszi azt, hogy...

Sok nő miért hiszi azt, hogy egy gyerek majd változtat a kapcsolatukon?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyennel találkoztam már, némelyiket szívesen felpofoztam volna.

Komolyan nem értem. Sok olyan nőt ismerek, aki egyedül neveli a gyerekét, folyton panaszkodik, hogy a pasija ilyen-olyan szemét volt, otthagyta, stb. Aztán rendre kiderül, hogy a nő átvágta a pasit, "donornak" használta, hogy legyen azért egy gyereke, hogy "ezzel majd úgyis mellettem marad és nem hagy el". (tudom, hogy gyerekcsináláshoz a férfi is kell, de nem egy olyan esetet tudok, hogy a nő direkt átvágta a pasit, kiszúrta a gumit, stb stb)

Ez a durvább eset, de amikor véletlen becsúszik, nem akarnak gyereket, de a nő megtartja, amikor még magát sem képes eltartani, csak azért, hogy majd a fiúja így mellette marad.....ezeket nem tudom megérteni. Hogyan lehet így gondolkodni?

Hisz ezzel pont az ellenkezőjét érik el, elijesztik vele a párjukat, ők meg rendre meg vannak róla győződve, hogy a pasi a hibás, mert blablabla.

Tudom, hogy a férfiak sem szentek, de nem értem ezeket a nőket.

Miért gondolják azt, hogy "szülök neki egy vagy két gyereket akkor biztos mellettem marad" ?

Ismertek ilyeneket? Mit gondoltok róluk?

23/L

2014. jan. 18. 22:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hat ezzel vitatkoznék.... Közeli csaladtagom akart gyereket, a parja nem. Egy darabig próbálkozott a no meggyőzni a pasit, de nem sikerült, hat elváltak az útjaik. Hogy, hogy nem a szét költözés utan egy héttel kiderült, hogy a no valahogy véletlenül teherbe esett. Fogamzasgatlo tabletta mellett..... Gyorsan összeházasodtak, hogy legyen neve a gyereknek. A ferfi ket év múlva válni akart. Hogy, hogynem, a no megint csak véletlenül teherbe esett. Szinten fogamzasgatlo tabletta mellett, sot, ahogy az elso terhessegnel, itt is későn derült ki, a betoltott 12. het utan.... Jelenleg a no a kifogástalan hazassag es boldog család kepet mutatja a kulvilagnak - közben a férje csalja fűvel fával, nem is titkolja. Miután tobb tíz eve házasok, a nőnek csak sikerült meg fognia a gyerekkel, gyerekekkel a férfit.... Neki az volt a fontos, hogy elmondhassa férjnel van - életemben nem hallottam tőle a keresztneven emlegetni, mindig azt mondja, a férjem.....
2014. jan. 19. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!