Csajok, magas pasi?
Figyelt kérdés
Ha magas pasival jöttök össze lehetnek ilyen meglepetések, azért sajnálom a srác anyját, nem lehetett egyszerű szülés..
2014. szept. 23. 12:25
1/4 anonim válasza:
császármetszésről még nem hallottál?
2/4 anonim válasza:
egyrészt nem magas pasi, írja, hogy anyuka a legmagasabb, 213cm.
gondolom ezzel a magassággal más azért egy nagyobb babát kihordani, de azért a 7 kiló sokkoló, és egyébként sincs sok köze a magassághoz.
nekem magas a férjem, magas a gyerekem, de nem volt nehezebb megszüli őt mint egy alacsonyabbat, súlyra még kisebb is volt amint az átlag magasságú társai :)
3/4 anonim válasza:
Nekem is magas a férjem, én 162 cm vagyok. 3 kiló körüli súllyal születtek a gyerekeink. Utána kezdtek gyorsan nőni. Magasabbak az átlagnál, de nem extrém módon.
4/4 A kérdező kommentje:
A császár azt hallottam fájdalmasabb, mint a szülés, tána még jó pár hétig fáj a hatalmas varrat..
2014. szept. 24. 12:37
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!