Egy jómódú családból származó kisgyerek miért akarja majmolni az alsóbb rétegek gyerekeinek szokásait?
Figyelt kérdés
A barátai is hasonló jómódú családokból valók.2014. dec. 17. 21:13
1/22 anonim válasza:
Azért, mert unalmas neki a megszokott jómód. Élvezi az eltérő szokásokat, normákat. Szerintem.
2/22 anonim válasza:
Mert minden ami más, mint a megszokott, az érdekes.
És mert nekik még nincsenek előítéleteik.
3/22 anonim válasza:
én gondolkodom, gondolkodom, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy alsóbb rétegből származó kisgyeeknek milyen szokásai vannak ami egy jómódú gyereknél nem lehet???
kifejtenéd bővebben? komolyan, megöl a kíváncsiság :D
4/22 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van :-) mik lehetnek azok a szokások,amiket egy gazdag gyerek nem csinálhat,csak azért mert gazdag?
5/22 anonim válasza:
Utolsók, nekem is ez jutott eszembe. El se tudom képzelni, mit csinálhat egy szegényebb gyerek, amit egy gazdagabb nem.
6/22 anonim válasza:
Alsóbb rétegek.... brrrrrr ez a kifejezés... sose gondoltam, hogy alsóbb réteg vagyok, de a te szemedben egy titkárnő-értékesítő házaspár nyilván a papucsállatka kategória lehet. A gyerekem meg valami elkerülhetetlen rossz a tiéd életében, ha találkoznak. De imádkozunk, hogy ne. Legalábbis dobálunk pénzt a perselybe.
7/22 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek nem vagyok én se Rotschild báró, de szerintem egy olyan családhoz képest ahol a 11 éves gyerek több százezer forintos iphone-al jár, ott lehet alsóbb rétegekről beszélni...
2014. dec. 18. 10:00
8/22 anonim válasza:
Akkor sem értjük, miben különböznek egy alsó kategóriás meg egy felső kategóriás kisgyerek szokásai. Azon kívül, hogy az egyik villamossal jár, a másik meg bmw-vel.
9/22 anonim válasza:
Mert veled ellentetben nem nezi le oket, hanem egyenlo felkelnt kezeli oket...talan mert van benne emberseg es empatia.
10/22 anonim válasza:
az hogy iphone jár egy gyerek még nem jelent gazdagságot ,csak sznobságot,és micsoda hülyeség hogy alsobb rétegekel miért barátkozik.? azok nem emberek ? nekem van gazdag ismerösöm ,tök jol elbeszélgetünk ,ha találkozunk ,gyereke is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!