34-35 éves anyukaként hány fogad hiányzik?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos már 4... Műfogam nincs még. Elöl viszont szépek és fehérek.
(3 gyerekem van.)
2010. febr. 2. 13:18
11/16 anonim válasza:
Úgy látom itt én vagyok a legrosszabb helyzetben. 34 évesen 27 fogam van, mert gyerekkoromban nagyon nem vigyáztam rá, elől egy letört, kettőt ki kellet húzni, mert agyaram nőtt, ezért fogszabályzót is kaptam. Plussz még kettőt meg azért mert addig húztam hogy nem tudták megmenteni. De a maradék fogaim se épek, mert 8-on porcelán korona van és még van egy pár tömött fogam is. Tavaly csináltattam meg mindet, úgyhogy ami megvan az már nagyon szép, mostmár vigyáznom kell rá.
13/16 anonim válasza:
Szia. De jó az előttem íróknak! Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés. 31vagyok 2 gyerekem van,11éves és 15hónapos. Hiányzik 3fogam,és most a második terhességemmel vagy 7fogam megromlott,rohamosan szinte egyik napról a másikra,eddig is volt tömve 4. Akkor igazából már alig van épp fogam,igaz elölről nem látszik mert azok szépek és fehérek,szerencsére.
14/16 anonim válasza:
33éves vagyok 3fogam hiányzik hátul,már a gyermek születése elött jóval hiányoztak.Egy műfogam van,letört pisztácia evés közben.Ja és sok tömött.
15/16 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok. Van egy tejfogam, ami kibírt egy ikerterhességet. :) Bár mindenki azzal riogatott, hogy 1 terhesség, -1 fog.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 6. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!