34-35 éves anyukaként hány fogad hiányzik?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos már 4... Műfogam nincs még. Elöl viszont szépek és fehérek.
(3 gyerekem van.)
2010. febr. 2. 13:18
1/16 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és 2 fogam nincs és még gyerekem sem :(
2/16 anonim válasza:
38 évesen megvan minden fogam, egy se volt még soha lyukas sem..4 gyerekem van. Szerencsém van, ilyen fogakat örököltem.
3/16 anonim válasza:
40/ 1 gyerkőc. 2 fogam hiányzik, amit még a fogszabályozáshoz kellett kihúzni, hogy legyen a többinek helye, tehát semmilyen hiány nem látszik. Plusz egy bölcsesség fogamat huszonegynehány évesen ki kellett műteni, mert nem volt helye, hogy kinőjön.
4/16 anonim válasza:
Szintúgy vagyok mint az elöttem szóló.33 éves vagyok három gyerekkel de szerencsére még egy fogam se hiányzik és tömve sincsen.Ez szerintem azon múlik ki mit örököl.Remélem még sokáig így lesz.
5/16 anonim válasza:
30 éves vagyok egy gyerekem van. Nekem alapból kettő nem nőtt ki (öröklötten és sajnos elöl) és egyet kihúztak.
6/16 anonim válasza:
31 év éves vagyok 1 lányom van(15 hónapos)1 fogam sem hiányzik,3 tömött.
7/16 anonim válasza:
Pár nap múlva leszek 34, egy gyerekem van, és minden fogam megvan. Egy tömött. Nálunk a családban sajnos örökletes az ínysorvadás, ezért időnként kúraszerűen szedek plusz vitaminokat, hátha megúszom. Eddig szerencsére nem jelentkezett gond.
8/16 anonim válasza:
Bár nem 34-35, de 30 éves vagyok, 1 baba anyukája, minden fogam megvan, még tömésem sincs. Évente járok ellenőrzésre.
9/16 anonim válasza:
Én fiatalabb vagyok, csak 23 éves, 1 gyerekem van, de már sajnos hiányzik egy fogam (nagyjából). Beleharaptam egy mogyorós csokiba, és széttört egy rágófogam :S Már csak egy kis szilánk van bent, azt ki fogom húzatni.
10/16 anonim válasza:
31 vagyok, 2 gyerek. Két hátsó rágófogam hiányzik, tömték, csak nem tul jól (fehér töméssel), és 1 év alatt tönkrement, ki kellett huzni. 3 fogam tömött, meg egy elöl pótolt (töméssel), mert letört egy darab belőle. Sajnos ezt 2 évente cseréltetem, mert mindig a tömés mentén bebarnul, és nagyon csúnya.
Bölcsességfogam egy sincs, valahogy elfelejtett kibujni. 2-3 havonta érzem, h sajog, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!