Az anyukànak muszàj teljesen alàrendelni magàt a babànak?
Figyelt kérdés
Onnantol nem lesz no,csak anya? annyi magàt elhagyo not latok a kornyezetemben,undoritoak mint nok. A kutya nem nez ràjuk az tuti. Ha egy anyànak el kell hagynia magàt akkor inkàbb nem szulok soha,en szeretnek mindig csinos,àpolt,noies lenni.2008. aug. 16. 20:46
21/22 anonim válasza:
Ugyan már... Persze ki lehet forgatni a kérdező szavait, de azért mindenki érti, hogy kikre gondol. És nem is a szülés utáni, gyermekágyas időszakról van szó. Szerintem mindenki látott már olyan anyukát, akinek ott a fél-egy éves gyereke, anyuka meg melegítőgatyában, lógós pólóban és papucsban járkál, lenőtt, zsíros hajjal, amit kb. fülig érőre vágat, hogy "azzal se legyen gond", vagy csak hagyja lógni, mert ugye neki fontosabb dolga van. Pedig szerintem az embernek arra van ideje, amire akarja hogy legyen. Nem tudom, hogy ezek a nők korábban hogy néztek ki, de a baba előtt csak dolgoztak valahol, és oda - gondolom én - nem így jártak. Nyilván hogy szülés után még akár az első két-három hónapban is van olyan, aki nem rázódott még bele annyira, hogy legyen ideje magát csinosítani, nade fél év alatt??? Össze kell szokni a babával, ki kell alakítani az életritmust, és akkor erre is marad idő és energia.
22/22 A kérdező kommentje:
Na vègre! Màr teljesen leosztottàk a fejemet,jokat nevettem rajtuk. Nyilvàn èn sem arra gondoltam,hogy akkor legyen tokèletes,amikor kijon a korhàzbol szulès utàn,nade fèl èv,egy èv,kèt èv elteltèvel mèg mindig szorny valaki,az màr tènyleg igènytelensèg! Abban igaza volt nèhàny hozzàszolonak,hogy aki igènytelen az nagy valoszinusèggel màr szulès elott is az volt,ez valahol igaz tènyleg. Lehet èn lakom rossz helyen,de itt tènyleg rengeteg az igènytelen,elhizott,melegitonadràgos,tesco-polos anya.
2008. aug. 18. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!